Xiaomi Redmi Note 5 Pro apare într-o fotografie reală; Se împrumută design-ul camerei duale de pe iPhone X

1.307 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 Pro apare într-o fotografie reală; Se împrumută design-ul camerei duale de pe iPhone X</b>În urmă cu doar câteva ore am văzut randări și liste oficiale de specificații pentru smartphone-urile Xiaomi Redmi Note 5 și Xiaomi Redmi Note 5 Pro, terminale ce se vor lansa chiar mâine pe piața din India. Acum privim și asupra unei fotografii

Mâine chiar de Valentine's Day, producătorul chinez Xiaomi pregătește lansarea oficială a două noi smartphone-uri, acestea fiind Redmi Note 5 și Redmi Note 5 Pro. Am aflat deja dotările acestor dispozitive și acum putem privi și asupra unei fotografii reale în care se lasă admirată varianta Pro din lista de față. Pentru a exemplifica și mai mult inspirația de la iPhone X, alături este prezentat și flagship-ul Apple.

Vedem cum modulul camerei duale este identic cu cel de pe iPhone X, în mijlocul celor doi senzori foto fiind plasat și bliț-ul dual tone fix precum a procedat și Apple. Camera iese puțin în relief și observăm că este protejată de un inel metalic pe care JerryRig l-ar aprecia cu siguranță dacă ar fi să realizeze un test de rezistență acestui telefon.

Specificații Xiaomi Redmi Note 5 Pro:

  • Display 5.99 inch, rezoluție FHD+, aspect 18:9
  • Procesor Snapdragon 636
  • Variante cu 3 GB RAM + 32 GB stocare / 4 GB RAM + 64 GB stocare / 6 GB RAM + 64 GB stocare
  • Cameră selfie 20 mpx (senzor Sony IMX376)
  • Cameră duală 12 + 5 mpx
  • 4G LTE, scanner amprente, port microUSB v2.0
  • Baterie 4000 mAh + încărcare la 5V/2A
  • Dimensiuni: 181 grame / 158.6 x 75.4 x 8.05 mm

Carcasa este complet metalică și din câte aflam mai devreme, printre dotările telefonului vom avea și noul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 636 și o cameră selfie deosebită de 20 megapixeli. Prețurile ar putea începe de la 150 dolari pentru cea mai accesibilă variantă, cea cu 3 GB RAM și 32 GB stocare flash. Vedeți mai sus o listă a dotărilor pe care le cunoaștem în acest moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×