Xiaomi Redmi Note 5 Pro apare într-o fotografie reală; Se împrumută design-ul camerei duale de pe iPhone X

1.280 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 Pro apare într-o fotografie reală; Se împrumută design-ul camerei duale de pe iPhone X</b>În urmă cu doar câteva ore am văzut randări și liste oficiale de specificații pentru smartphone-urile Xiaomi Redmi Note 5 și Xiaomi Redmi Note 5 Pro, terminale ce se vor lansa chiar mâine pe piața din India. Acum privim și asupra unei fotografii

Mâine chiar de Valentine's Day, producătorul chinez Xiaomi pregătește lansarea oficială a două noi smartphone-uri, acestea fiind Redmi Note 5 și Redmi Note 5 Pro. Am aflat deja dotările acestor dispozitive și acum putem privi și asupra unei fotografii reale în care se lasă admirată varianta Pro din lista de față. Pentru a exemplifica și mai mult inspirația de la iPhone X, alături este prezentat și flagship-ul Apple.

Vedem cum modulul camerei duale este identic cu cel de pe iPhone X, în mijlocul celor doi senzori foto fiind plasat și bliț-ul dual tone fix precum a procedat și Apple. Camera iese puțin în relief și observăm că este protejată de un inel metalic pe care JerryRig l-ar aprecia cu siguranță dacă ar fi să realizeze un test de rezistență acestui telefon.

Specificații Xiaomi Redmi Note 5 Pro:

  • Display 5.99 inch, rezoluție FHD+, aspect 18:9
  • Procesor Snapdragon 636
  • Variante cu 3 GB RAM + 32 GB stocare / 4 GB RAM + 64 GB stocare / 6 GB RAM + 64 GB stocare
  • Cameră selfie 20 mpx (senzor Sony IMX376)
  • Cameră duală 12 + 5 mpx
  • 4G LTE, scanner amprente, port microUSB v2.0
  • Baterie 4000 mAh + încărcare la 5V/2A
  • Dimensiuni: 181 grame / 158.6 x 75.4 x 8.05 mm

Carcasa este complet metalică și din câte aflam mai devreme, printre dotările telefonului vom avea și noul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 636 și o cameră selfie deosebită de 20 megapixeli. Prețurile ar putea începe de la 150 dolari pentru cea mai accesibilă variantă, cea cu 3 GB RAM și 32 GB stocare flash. Vedeți mai sus o listă a dotărilor pe care le cunoaștem în acest moment.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×