Reduceri și Campanii Online #107: Azi Altex, PC Garage, QuickMobile, evoMAG [...]

829 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #107: Azi Altex, PC Garage, QuickMobile, evoMAG [...]</b>La mijloc de săptămână aruncăm o nouă privire asupra ofertelor desfășurate în mediul online, o zi în care mulț dintre retaileri decid să dea startul unor noi campanii. Așa cum v-am obișnuit avem și detalii despre un produs erou al zilei care

Iată că la mijloc de săptămână retailerii încep să vină cu noi campanii promoționale în online, oferte ce includ produse variate de la nelipsitele electronice și electrocasnice și până la produse comestice sau din zona fashion. Așa cum v-am obișnuit avem pregătită o listă a acestor campanii proaspete mai jos, iar la final de articol găsiți și detalii despre un produs erou al zilei care bifează o reducere atractivă!

Produsul erou al zilei:

Astăzi avem drept recomandare pentru voi un televizor de la Sony, mai precis modelul Sony Bravia 32WD757 care se vinde pentru suma de 1.599 lei în mod normal. Totuși, odată cu aplicarea codului promoțional extrasales, veți putea achiziționa acest produs la un preț de 1.439 lei. Televizorul adoptă un panou LED de 80 cm cu rezoluție Full HD, un sistem de boxe stereo cu putere totală de 10W și aduce tehnologie Smart TV.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×