Chuwi Hi12: Conectivitate mulţumitoare, cu abundenţă de porturi

984 ori
<b>Chuwi Hi12: Conectivitate mulţumitoare, cu abundenţă de porturi</b>Chuwi Hi12 a fost până acum analizată la Mobilissimo.ro mai degrabă ca un gaming device sau ca o tabletă de consum media. Totuşi pentru a fi un terminal cu adevărat atractiv trebuie să aducă şi ceva opţiuni de conectivitate în plus faţă de o tabletă de..

Chuwi Hi12 a fost până acum analizată la Mobilissimo.ro mai degrabă ca un gaming device sau ca o tabletă de consum media. Totuşi pentru a fi un terminal cu adevărat atractiv trebuie să aducă şi ceva opţiuni de conectivitate în plus faţă de o tabletă de rând.

Ei bine, acest model livrează din belşug în această zonă, începând cu cele două porturi ale sale Full USB (USB 3.0 şi USB 2.0), la care puteţi conecta câte un mouse, tastatura, stick USB sau dongle 3G şi terminând cu portul micro HDMI. Prin el scoateţi liniştiţi cel mai nou joc Asphalt direct pe televizor, nu că ecranul tabletei nu ar fi deja mare pentru gamerul hardcore.

Primim şi suport WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, microUSB, jack audio şi avem şi microfon. În zona inferioară a tabletei se află şi conectori speciali pentru tastatură, care e vândută separat. La testul de viteză SpeedTest am atins 21 Mbps la download şi 18 Mbps la upload, la routerul Telekom din Bucureşti, nu cel rapid din Timişoara, rezultate rezonabile am spune.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×