UHANS A101S: Conectivitate 3G, fără pretenţii mari, fără recorduri

Autor:  | Publicat în:  UHANS 466 ori
<b>UHANS A101S: Conectivitate 3G, fără pretenţii mari, fără recorduri</b>Încă de la prima prezentare a acestui telefon, am tot subliniat că este un model ce oferă doar conectivitate 3G, fără să facă saltul la 4G. E drept că puteţi achiziţiona şi o variantă a sa 4G, cunoscută drept UHANS A101.

Încă de la prima prezentare a acestui telefon, am tot subliniat că este un model ce oferă doar conectivitate 3G, fără să facă saltul la 4G. E drept că puteţi achiziţiona şi o variantă a sa 4G, cunoscută drept UHANS A101.

Revenind la modelul pe care îl avem în teste, UHANS A101s este un terminal dual SIM dual standby, cu două slot-uri SIM şi port microUSB. Primim şi suport WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, iar apelurile au claritate OK şi un volum de nivel mediu. Semnalul este OK, dar anularea zgomotului de fond nu e chiar eficientă. La testul de viteză prin aplicaţia SpeedTest am atins 8.3 Mbps la download în 3G şi 4.4 Mbps la upload, în vreme ce la testul WiFi am atins 47 Mbps la download şi 25 Mbps la upload.

Speedtest UHANS A101s

Ambele rezultate sunt doar rezonabile, fără a stabili recorduri, dar tind să cred că în ziua de azi, la 3 ani distanţă de sosirea lui 5G pretenţiile sunt ceva mai mari.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×