Teclast X98 Plus II: Design rezonabil de solid şi comod

896 ori
<b>Teclast X98 Plus II: Design rezonabil de solid şi comod</b>Teclast X98 Plus II aderă la ultra popularul trend de a imita un iPad clasic de 9.7 inch, doar că e mult mai greu decât un astfel de device. Terminalul măsoară 8 mm în grosime, cântăreşte 568 grame (100 grame mai greu decât un iPad Air 1), deşi are..

Teclast X98 Plus II aderă la ultra popularul trend de a imita un iPad clasic de 9.7 inch, doar că e mult mai greu decât un astfel de device. Terminalul măsoară 8 mm în grosime, cântăreşte 568 grame (100 grame mai greu decât un iPad Air 1), deşi are aceeaşi diagonală ca şi acel model.

În spate avem o placă din metal mat, din aluminiu, cu o textură interesantă, parcă de nisip. Aderența e bună, butoanele răspund bine la apăsare, iar construcţia e destul de solidă. Zona frontală atrage amprente, zgârieturi şi grăsime, din păcate şi e şi foarte reflectivă. Teclast X98 Plus II se simte comod în mâini şi în poală, când vizionăm filme şi nu îşi arată greutatea.

Nu avem conectori speciali pentru tastatură, iar colţurile acestui model sunt rotunjite, ca şi marginile, foarte uşor rotunjite. Un design rezonabil pentru acest preţ.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×