CES 2018: Garmin Forerunner 645 este un smartwatch proaspăt ce permite playback audio prin Bluetooth

1.531 ori
<b>CES 2018: Garmin Forerunner 645 este un smartwatch proaspăt ce permite playback audio prin Bluetooth</b>Era de așteptat ca în cadrul târgului de tehnologie CES 2018 din Las Vegas să vedem și smartwatch-uri, unul sosind chiar din partea celor de la Garmin. Produsul se numește Garmin Forerunner 645 și avem aici de-a face cu un purtabil

Smartwatch-urile nu lipsesc de la CES 2018, astfel că astăzi facem cunoștiință cu modelul Garmin Forerunner 645 proaspăt dezvăluit în cadrul târgului din Las Vegas. Noul purtabil se remarcă prin capabilitatea de a stoca muzică local, mai precis până la 500 melodii pe care le putem reda prin conexiune Bluetooth către un headset audio compatibil - fiind puși la dispoziție 3.5 GB.

Acest model are și GPS la bord, iar în cazul în care doriți puteți asculta și muzică folosind servicii de streaming precum iHeart Radio sau Deezer. Costă 450 dolari în această versiune, sau 400 dolari dacă vreți varianta fără spațiu de stocare flash pentru stocarea melodiilor favorite din playlist.

Pentru cei care se întreabă, autonomia ajunge la aproximativ 5 ore dacă aveți activată conexiunea GPS și dacă player-ul audio este deschis. Ca orice smartwatch care se respectă și acest Garmin Forerunner 645 poate monitoriza activitatea fizică în fucnție de sportul practicat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×