LG G7 este încă o dată menționat online; acum chiar pe site-ul oficial al coreenilor

1.534 ori
<b>LG G7 este încă o dată menționat online; acum chiar pe site-ul oficial al coreenilor</b>Anterior descopeream că numele flagship-ului LG G7 era menționat în cadrul aplicației LG Pay, asta după ce se specula pe seama faptului că terminalul ar urma să debuteze comercial sub o altă denumire. Un alt indiciu ce vine să întărească

În urmă cu aproximativ o săptămână am descoperit flagship-ul LG G7 menționat online chiar în aplicația LG Pay pe care sud-coreenii au încărcat-o în Google Play, asta la scurt timp de la apariția zvonului că la nivel intern s-ar discuta despre un alt nume destinat acestui terminal. Leak-ul de atunci părea să ne confirme că denumirea G7 se păstrează și apariția telefonului de astăzi pe site-ul oficial nu face decât să întărească afirmația.

lg g7

Cei de la androidu.ro au zărit numele LG G7 menționat de către filiala LG UK pe site-ul oficial și în mare acesta ar trebui să fie numele noului flagship. Aici apare că telefonul vine cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 4.0, standard suportat atât de către Snapdragon 835, cât și de Snapdragon 845.

Nu cred totuși că sud-coreenii vor mai face aceeași greșeală de anul trecut când flagship-ul G6 sosea cu un procesor de 2015 și anume Snapdragon 821, asta în vreme ce toți rivalii din zona smartphone adoptau soluția SD835. Dacă lansarea viitorului LG este programată pentru MWC ar trebui să aflăm curând detalii credibile și poate vedem ceva benchmark-uri care să ne lămurească cu privire la procesorul ales aici.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×