Bluboo S8: Design sexy de cel puţin două ori faţă de preţul său

Autor:  | Publicat în:  Bluboo 1.238 ori
<b>Bluboo S8: Design sexy de cel puţin două ori faţă de preţul său</b>Sams... pardon Bluboo S8 este un telefon croit după chipul şi asemănarea lui Galaxy S8 şi asta se vede încă de la cutie. Designul în schimb mai fură de ici şi colo alte elemente. Zona frontală duce cu gândul şi la LG G6, iar spatele la ZenFone 3.

Sams... pardon Bluboo S8 este un telefon croit după chipul şi asemănarea lui Galaxy S8 şi asta se vede încă de la cutie. Designul în schimb mai fură de ici şi colo alte elemente. Zona frontală duce cu gândul şi la LG G6, iar spatele la ZenFone 3.

Bluboo afirmă că acel efect circular de reflexie a spatelui e inspirat de CD-uri. S8 măsoară 8.4 mm în grosime conform producătorului, dar are de fapt 10,1 mm (măsurat de noi cu șublerul), iar greutatea sa este un secret de stat mai mare decât salariul Andreei Esca. Nu este listat nicăieri, nici la retaileri şi nici pe site-ul Bluboo, deci l-am pus noi pe cântar și am aflat că ar fix 201 grame, asta în condiţiile în care şi foarte greul iPhone 7 Plus cântăreşte 188 de grame.

Bluboo S8 este un telefon cu diagonală de 5.7 inch şi conform producătorului său, are un schelet din aliaj de zinc şi titaniu. Sare în ochi din start panoul frontal cu muchii foarte înguste şi o uşoară curbură pe margini. E departe de un Galaxy S Edge, dar există. Şi colţurile sunt curbate şi avem aspect 18:9 aici. Telefonul este fabricat din sticlă şi metal şi în ciuda faptului că teoretic S8 este un "sandwich" clasic de sticlă, ceva îmi spune că panoul din spate e acoperit cu plastic lucios de fapt.

Este un telefon arătos cu siguranţă, dar şi foarte greu. Spatele e magnet de amprente, ca şi fata şi avem un impresionant screen to body ratio de 83% aici, deci la nivel de iPhone X aproximativ. Un lucru e sigur: acesta este cel mai sexy telefon cu preţ sub 200 de dolari.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×