Bluboo S8: Design sexy de cel puţin două ori faţă de preţul său

1.384 ori
<b>Bluboo S8: Design sexy de cel puţin două ori faţă de preţul său</b>Sams... pardon Bluboo S8 este un telefon croit după chipul şi asemănarea lui Galaxy S8 şi asta se vede încă de la cutie. Designul în schimb mai fură de ici şi colo alte elemente. Zona frontală duce cu gândul şi la LG G6, iar spatele la ZenFone 3.

Sams... pardon Bluboo S8 este un telefon croit după chipul şi asemănarea lui Galaxy S8 şi asta se vede încă de la cutie. Designul în schimb mai fură de ici şi colo alte elemente. Zona frontală duce cu gândul şi la LG G6, iar spatele la ZenFone 3.

Bluboo afirmă că acel efect circular de reflexie a spatelui e inspirat de CD-uri. S8 măsoară 8.4 mm în grosime conform producătorului, dar are de fapt 10,1 mm (măsurat de noi cu șublerul), iar greutatea sa este un secret de stat mai mare decât salariul Andreei Esca. Nu este listat nicăieri, nici la retaileri şi nici pe site-ul Bluboo, deci l-am pus noi pe cântar și am aflat că ar fix 201 grame, asta în condiţiile în care şi foarte greul iPhone 7 Plus cântăreşte 188 de grame.

Bluboo S8 este un telefon cu diagonală de 5.7 inch şi conform producătorului său, are un schelet din aliaj de zinc şi titaniu. Sare în ochi din start panoul frontal cu muchii foarte înguste şi o uşoară curbură pe margini. E departe de un Galaxy S Edge, dar există. Şi colţurile sunt curbate şi avem aspect 18:9 aici. Telefonul este fabricat din sticlă şi metal şi în ciuda faptului că teoretic S8 este un "sandwich" clasic de sticlă, ceva îmi spune că panoul din spate e acoperit cu plastic lucios de fapt.

Este un telefon arătos cu siguranţă, dar şi foarte greu. Spatele e magnet de amprente, ca şi fata şi avem un impresionant screen to body ratio de 83% aici, deci la nivel de iPhone X aproximativ. Un lucru e sigur: acesta este cel mai sexy telefon cu preţ sub 200 de dolari.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×