Motorola Moto Z2 Force se confruntă cu acelaşi defect numit "efectul jelly" întâlnit pe OnePlus 5

1.280 ori
<b>Motorola Moto Z2 Force se confruntă cu acelaşi defect numit "efectul jelly" întâlnit pe OnePlus 5</b>Așa numitul efect jelly nu afectează doar flagship-ul OnePlus 5, ci și pe Moto Z2 Force aparent. Apar astăzi informații cu privire la acest defect cauzat datorită plasării cu susul în jos al display-ului, fapt ce duce la obținerea unui soi de lag

Mai ţineţi minte problemele lui OnePlus 5 cu ecranul? La începutul lunii iulie luam contact cu conceptul de "Jelly Scrolling", adică o fluctuaţie a imaginii când făceam scroll pe ecranul terminalului. Acum aceeaşi problemă ar fi fost depistată pe Motorola Moto Z2 Force şi începem să credem că e mai răspândită decât ne aşteptam.

Z2 Force

La OnePlus 5 problema era că ecranul fusese montat invers, pentru a face loc camerei duale. Revenind la Moto Z2 Force, telefonul a avut deja probleme de imagine, după ce s-a aflat că ecranul său special protejat prin tehnologie ShatterShield nu e rezistent chiar la orice, fiind chiar vulnerabil la zgârieturi. În cazul său, efectul "Jelly" presupune o uşoară distorsionare a imaginii ecranului la anumite animaţii, precum cea de scroll.

La flagship-ul OnePlus efectul de "jeleu" apărea pentru că montarea panoului de ecran cu susul în jos avea ca rezultat un refresh al ecranului în direcţia opusă, de jos în sus. Toate ecranele pe care le folosim în viaţa de zi cu zi, de la televizor la laptop îşi fac refresh de sus în jos, deci ne-am obişnuit cu acea percepţie. Avem şi două clipuri în acest articol, care prezintă problema.

Există şi persoane care nu au avut parte de acest bug, nici pe OnePlus 5 şi nici pe Moto Z2 Force, deci e greu de spus că e un neajuns generalizat. Rămâne de văzut la primul teardown dacă şi acest panou a fost montat invers sau e o altă cauză.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×