Tableta hibrid Samsung Galaxy TabPro S primeşte o reducere importantă pe Amazon; Preţul scade cu 17%

834 ori
<b>Tableta hibrid Samsung Galaxy TabPro S primeşte o reducere importantă pe Amazon; Preţul scade cu 17%</b>Prin intermediul platformei de cumpărături Amazon, tableta hibrid Samsung Galaxy TabPro S primește astăzi o reducere foarte interesantă, de 17% - prețul de comercializare fiind acum de 747.99 dolari. Este în continuare vorba despre o sumă mai generoasă

La începutul acestui an Samsung prezenta un rival pentru Microsoft Surface Pro 4, modelul TabPro S, un hibrid cu Windows 10 care împreună cu Huawei MateBook au făcut faţă cu brio concurenţei din partea modelelor Surface. TabPro S se lansa în magazine în mai şi costa 899.99 dolari până în această săptămână, când a pierdut 17% din preţ.

Discountul se aplică doar pe Amazon deocamdată, unde produsul costă 747.99 dolari, cu 17% mai puţin decât de obicei. Reducerea e aplicată doar pentru varianta de culoare albă, iar cea neagră costă 797.99 dolari, cu 102 dolari mai puţin decât de obicei. De remarcat şi că au rămas doar câteva unităţi în stoc, semn că se vinde bine acest hibrid detaşabil.

Samsung mai are o reducere şi la Chromebook 3, laptopul fiind listat la 179 dolari, cu 51 dolari mai puţin decât de obicei. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu Samsung Galaxy TabPro S, această tabletă de 12 inch vine cu procesor Intel Core m3, rulează Windows 10 Home şi foloseşte un panou Super AMOLED de 12 inch, cu rezoluţie de 2160 x 1440 pixeli. Are 4 GB RAM, 128 GB stocare SSD şi ar oferi 10.5 ore de funcţionare cu o singură încărcare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×