Samsung Galaxy TabPro S primește un upgrade; noua versiune aduce 8 GB RAM și 256 GB de stocare

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Tablet 1.141 ori
<b>Samsung Galaxy TabPro S primește un upgrade; noua versiune aduce 8 GB RAM și 256 GB de stocare</b>Samsung anunță astăzi lansarea unei variante upgrade pentru tableta Galaxy TabPro S, model numit Gold Edition ce aduce câteva noutăți interesante. Primim acum 8 GB memorie RAM, o o baterie mai generoasă și 256 GB spațiu de stocare flash la pachet

Deși așteptam mai degrabă lansarea tabletelor Galaxy Tab S3, iată că sud-coreenii de la Samsung decid să vină pe piață cu o variantă upgrade pentru Galaxy TabPro S - model numit Gold Edition. Primim de această dată 8 GB memorie RAM, o baterie ce promite o autonomie superioară de până la 10.5 ore de playback video, dar și o capacitate de stocare de 256 GB pentru stocarea a numeroase aplicații, documente și materiale multimedia. 

Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition

În continuare tableta sosește la cu un display de 12 inch ce utilizează tehnologia Super AMOLED și care oferă o rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli. Procesorul Intel Core M3 tactat la 2.2 GHz se află la interior, iar în materie de camere foto regăsim aici un senzor principal de 5 megapixeli, dar și unul frontal cu același număr de megapixeli.

Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition aduce un port USB Type-C, iar după cum puteți vedea primim în cazul de față și o carcasă aurie - accesoriile precum tastatura dock fiind și ele colorate în aceeași nuanță. Prețul pentru această versiune este de 999.99 dolari pe piața din SUA. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×