Samsung Galaxy TabPro S primește un upgrade; noua versiune aduce 8 GB RAM și 256 GB de stocare

1.221 ori
<b>Samsung Galaxy TabPro S primește un upgrade; noua versiune aduce 8 GB RAM și 256 GB de stocare</b>Samsung anunță astăzi lansarea unei variante upgrade pentru tableta Galaxy TabPro S, model numit Gold Edition ce aduce câteva noutăți interesante. Primim acum 8 GB memorie RAM, o o baterie mai generoasă și 256 GB spațiu de stocare flash la pachet

Deși așteptam mai degrabă lansarea tabletelor Galaxy Tab S3, iată că sud-coreenii de la Samsung decid să vină pe piață cu o variantă upgrade pentru Galaxy TabPro S - model numit Gold Edition. Primim de această dată 8 GB memorie RAM, o baterie ce promite o autonomie superioară de până la 10.5 ore de playback video, dar și o capacitate de stocare de 256 GB pentru stocarea a numeroase aplicații, documente și materiale multimedia. 

Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition

În continuare tableta sosește la cu un display de 12 inch ce utilizează tehnologia Super AMOLED și care oferă o rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli. Procesorul Intel Core M3 tactat la 2.2 GHz se află la interior, iar în materie de camere foto regăsim aici un senzor principal de 5 megapixeli, dar și unul frontal cu același număr de megapixeli.

Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition aduce un port USB Type-C, iar după cum puteți vedea primim în cazul de față și o carcasă aurie - accesoriile precum tastatura dock fiind și ele colorate în aceeași nuanță. Prețul pentru această versiune este de 999.99 dolari pe piața din SUA. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×