ZTE oferă un preview pentru Android 7.0 pentru utilizatorii modelului Axon 7

1.173 ori
<b>ZTE oferă un preview pentru Android 7.0 pentru utilizatorii modelului Axon 7</b>Am văzut câțiva producători din zona smartphone care de curând au demarat programe de tip preview Android 7.0 Nougat pentru flagship-urile din acest an. După Sony și Samsung se pare că acum este rândul celor de la ZTE să ofere un asemenea program pentru

Urmând modelul celor de la Sony, Samsung sau Huawei, ZTE a anunţat un program de preview pentru Android 7.0 Nougat destinat flagshipului său Axon 7. Iniţiativa debutează în Statele Unite, iar posesorii variantei A2017U a terminalului vor putea participa la program.

ZTE Axon 7 este un flagship lansat în această vară, cu ecran Quad HD de 5.5 inch, cameră de 20 MP şi procesor Snapdragon 820, iar el a primit şi câteva versiuni derivate. Perla coroanei ZTE debuta cu Android 6.0.1, iar acum se pregăteşte de sosirea lui Nougat, e drept cam târziu faţă de rivalii de la Huawei. Pentru a se înscrie în program utilizatorii trebuie să îşi creeze un cont ZTE US Community.

Apoi trebuie să completeze formularul de înregistrare în programul de preview şi să aştepte pachetul software. Încă nu e clar când vine build-ul preview, dar având în vedere că Nougat în varianta finală a fost promis de ZTE pentru ianuarie 2017, e clar că în următoarele săptămâni vine şi preview-ul. Lucrurile sunt foarte stricte aici, iar ZTE ar solicita celor înscrişi să semneze şi un NDA şi să îşi depună răspunsurile la întrebări şi task-urile completate la timp.

Parcă sună mai complicat decât alte iniţiative beta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×