Nokia Lumia 2020, tableta anulată ce rula Windows RT primește o recenzie detaliată; sosea cu display FHD de 8.3 inch și dotări high-end pentru anul 2014

Autor:  | Publicat în:  Nokia 947 ori
<b>Nokia Lumia 2020, tableta anulată ce rula Windows RT primește o recenzie detaliată; sosea cu display FHD de 8.3 inch și dotări high-end pentru anul 2014 </b>În anul 2014 finlandezii de la Nokia plănuiau introducerea unei tablete rival pentru iPad Mini pe piață, model cunoscut sub numele de Lumia 2020. Această tabletă ne-a fost prezentată în câteva imagini în vara anului trecut și tot atunci aveam ocazia

Undeva prin luna noiembrie a anului 2013 aflam primele detalii despre tableta Nokia Lumia 2020, un produs care inițial era așteptat la târgul de tehnologie Mobile World Congress 2014 și ulterior în primul trimestru al anului 2014. Lansarea nu s-a mai întâmplat, asta pentru că finlandezii au decis renunțarea la proiectul cu pricina din varii motive.

Nokia Lumia 2020

Am avut totuși șansa să mai vedem tableta în câteva fotografii chiar în vara anului trecut, iar acum avem o recenzie în toată regula oferită de către WindowsCentral. Această publicație deține dispozitivul de ceva vreme și aflăm că redactorul ce s-a ocupat de review a folosit tableta timp de o săptămână și la final el s-a declarat complet fascinat de produsul Nokia ce nu a mai ajuns realitate din păcate.

Nokia Lumia 2020

Ca dotări hardware, Nokia Lumia 2020 sosea cu display LCD Full HD de 8.3 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 800, 2 GB RAM și 32 GB de stocare flash. Aveam și jack audio 3.5 mm, slot microSD, suport 4G LTE, difuzoare stereo frontale, cameră frontală de 1 megapixeli și în spate o impresionantă cameră foto de 19 megapixeli cu optică PureView. Ca OS aveam Windows RT 8.1, acesta fiind cel mai mare neajuns din ecuație. 

Nokia Lumia 2020

Aflăm că această tabletă sosea într-o carcasă din policarbonat și după cum se remarcă, avea o cameră generoasă în spate similară cu cea de pe smartphone-urile Lumia din acea vreme. Produsul era destul de compact pentru a fi luat cu ușurință oriunde și oricând, fiind perfect pentru funcții basic precum navigarea web, verificarea email-ului sau vizionarea de clipuri video.

Nokia Lumia 2020

Ca puncte forte cei de la WindowsCentral menționează display-ul Full HD de 8.3 inch, construcția premium din policarbonat, difuzoarele stereo frontale ce impresionau prin claritate și volum, respectiv suportul 4G și camera fantastică. În zona de elemente negative avem faptul că tableta rula Windows RT, raportul ecranului 16:9 ciudat pentru o tabletă mini și lipsa de suport pentru stylus.

Nokia Lumia 2020

De asemenea, cel mai notabil punct negativ este că tableta nu a mai fost lansată comercial în ciuda potențialului ridicat pe care îl avea. Întreaga recenzie a publicației WindowsCentral poate fi citită de aici și găsiți pe lângă imagini ale tabletei Lumia 2020 și mostre foto!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×