Onda OBook 20 Plus: Design peste medie pentru un jucător relativ mic din China

1.073 ori
<b>Onda OBook 20 Plus: Design peste medie pentru un jucător relativ mic din China</b>După ce am manevrat tablete de 12 şi 11 inch şi am făcut febră musculară am jubilat puţin când am văzut acest model de 10 inch. Are şi avantajul că e mai arătos decât o tabletă standard din China, ajutat de nuanţa duala aurie din spate şi construcţia..

După ce am manevrat tablete de 12 şi 11 inch şi am făcut febră musculară am jubilat puţin când am văzut acest model de 10 inch. Are şi avantajul că e mai arătos decât o tabletă standard din China, ajutat de nuanţa duală aurie din spate şi construcţia destul de solidă.

Carcasa e metalică, deşi la atingere pare mai degrabă material plastic, dar repet nu în sensul de fragilitate ci de textură. Dacă ar fi să fac o comparaţie, Onda OBook 20 Plus mă duce cu gândul la o tabletă Sony sau ASUS de prin 2012-2013. Muchiile sunt late, astfel că putem ţine tableta comod în mână, iar aderența este OK. Butoanele au feedback bun, dar cel Power face obişnuitele probleme văzute si la alte produse cu Windows şi anume nu răspunde la timp la comandă şi intrăm în acea buclă celebră.

OBook 20 Plus e un device orientat spre landscape mai degrabă, ajutat de ecranul 16:10 şi vine cu o talie rezonabilă, de 8 mm şi greutate măricică de 575 grame, echivalând la cântar un ASUS Transformer Pad de prin 2013. Tastatura are butoanele comode, un touchpad cam mic dar rezonabil la navigare pe ecran şi cântăreşte 600 de grame. E drept că în tandem, tableta şi tastatura ajung la aproape 1.2 kg, ceea ce e cam mult pentru un terminal cu ecran de 10.1 inch.

Şi tastatura are grosimea de 8 mm şi e şi ea bine construită, iar ca puncte de sprijin are picioruşe din cauciuc, pentru extra aderentă. Remarc şi cilindrul acela din zona balamalei, care conferă un pic de extra elegantă, in stil Lenovo Yoga. Ataşarea şi detaşarea tastaturii se face uşor, magnetic şi cu pini. Mi-a plăcut unghiul la care se poate înclina tableta în tandem cu tastatură, dacă ar fi să menţionez o bilă albă. În mare un design OK.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×