Motorola Moto G5: Design atipic pentru midrange, clasic şi modern simultan

1.017 ori
<b>Motorola Moto G5: Design atipic pentru midrange, clasic şi modern simultan</b>Faţă de Motorola Moto G4, G5 scade diagonala de la 5.5 inch la 5 inch, deci este clar mai compact. Se remarcă şi prin capacul spate metalic detaşabil, sub care găsim bateria şi slot-urile. Nu vezi aşa ceva în fiecare zi, telefoanele cu spate înlăturabil..

Faţă de Motorola Moto G4, G5 scade diagonala de la 5.5 inch la 5 inch, deci este clar mai compact. Se remarcă şi prin capacul spate metalic detaşabil, sub care găsim bateria şi slot-urile. Nu vezi aşa ceva în fiecare zi, telefoanele cu spate înlăturabil având capace din policarbonat.

Şi Moto G4 venea tot cu carcasa din policarbonat, deci avem upgrade de materiale şi de construcţie, prin trecerea la metal. Construcţia este solidă, iar butoanele sunt comode. Şi scannerul de amprente este mai arătos decât cel inestetic de pe Moto Z şi Moto G4 Plus. Acesta este un telefon lat, dar sta comod în mână şi are un feeling plăcut la mânuire. Se foloseşte uşor şi cu o singură mână.

Motorola Moto G5 măsoară 9.5 mm în grosime şi cântăreşte 145 de grame, deci este cu 0.3 mm mai subţire decât G4 şi cu 10 grame mai uşor. Formatul e totuşi destul de generic şi nu chiar fundamental diferit faţă de ce oferă alţi producători. Doar designul camerei să fie ceva mai atipic faţă de normă. Rămânem cu calitatea fabricaţiei şi confortul sporit.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×