Samsung Galaxy Tab S4: OS, UI, aplicaţii cu productivitate şi stylus-ul la loc de cinste

789 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S4: OS, UI, aplicaţii cu productivitate şi stylus-ul la loc de cinste</b>Samsung Galaxy Tab S4 rulează Android 8.1.0, cu Samsung Experience 9.5 aplicat peste. Avem Bixby la posturi, cu un agregator pe cel mai din stânga homescreen. Acesta concentrează calendarul, magazinul de aplicaţii, playerul muzical, restaurantele din zonă

Samsung Galaxy Tab S4 rulează Android 8.1.0, cu Samsung Experience 9.5 aplicat peste. Avem Bixby la posturi, cu un agregator pe cel mai din stânga homescreen. Acesta concentrează calendarul, magazinul de aplicaţii, playerul muzical, restaurantele din zonă şi alte recomandări.

Multitasking-ul se face prin split screen, ferestre suprapuse, chiar şi dincolo de split screen şi mai avem şi clasicul carusel. Widget-urile sunt foarte aerisite, cu contururi albe şi clasice pentru un device Samsung. Setările tabletei includ Smart Stay, cele legate de S Pen şi DeX. Ei bine da, tableta suportă şi DeX de această dată putând fi integrată într-un sistem de ţine loc de desktop.

Folosim şi Game Launcher şi pentru securitate primim Intelligent Scan. Aţi observat probabil că nu primim cititor de amprente integrat în buton Home aici, iar în locul său avem Intelligent Scan, care combină scanarea de iris cu cea facială (foarte rapidă și precisă). Avem şi un Secure Folder, unde ţinem fişierele mai importante, de muncă. Tableta vine la pachet cu un stylus S Pen, dar nu din acela clasic, care vine şi cu Note, ci unul mai mare, mai gros.

Samsung Galaxy Tab S4 S Pen

Nu are Bluetooth şi supercapacitor ca la Note 9, ci e mai degrabă precum generaţiile anterioare de S Pen. Paleta de opţiuni pe care o deschide include aceleaşi funcţii ca la Note 9, de la Create Note la Smart Select, Screen Write, Live Message, Translate şi Penup. Puteţi şi să folosiţi un soi de supă, avem şi funcţie Glance şi posibilitatea de a lua notiţe pe ecranul oprit (Screen Off Memo).

Video-review Samsung Galaxy Tab S4, secțiunea OS & UI & APPS

Putem scrie şi anima un mesaj cu Live Message, lua notiţe pe un screenshot şi evident şi desena sau traduce în timp real, ţinând stylus-ul deasupra unor cuvinte. Stylus-ul mi s-a părut destul de comod, dar aşa cum am zis-o şi la Apple Pencil, prefer mai degrabă un stylus mai mic, gen S Pen cel clasic, iar accesoriile de acest tip mi se par alunecoase si incomode intre degete.

Pe lista de aplicaţii preinstalate avem 36 de nume, inclusiv Smart Things, care controlează o casă inteligentă şi electrocasnice, dar şi magazinul Galaxy Apps şi un Kids Mode. Mai avem şi o suită de la Microsoft, cu Word, Excel, PowerPoint şi Skype. Apare şi Knox aici pentru extra securitate.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×