Motorola Moto G6: OS, UI, aplicaţii clasice, stock, curate

951 ori
<b>Motorola Moto G6: OS, UI, aplicaţii clasice, stock, curate</b>La Motorola Moto G6, Moto G6 Plus şi Moto G6 Play nu sunt foarte multe lucruri de zis diferit la software, pentru că oferă fix aceeaşi experienţă. Este un Android 8.0 Oreo stock şi curat, în pole position pentru Android 9.0 Pie, când va începe să ajungă..

La Motorola Moto G6, Moto G6 Plus şi Moto G6 Play nu sunt foarte multe lucruri de zis diferit la software, pentru că oferă fix aceeaşi experienţă. Este un Android 8.0 Oreo stock şi curat, în pole position pentru Android 9.0 Pie, când va începe să ajungă pe terminalele Moto.

Avem parte de multitasking carusel şi split screen, widget-uri şi fundaluri stock, dar şi un feed Google pe cel mai din stânga homescreen. Cel mai util aspect al său, pe lângă faptul că îţi arată scoruri la fotbal, e că îţi arată când să pleci spre aeroport să prinzi avionul la timp. În rest găsim o zonă dropdown cu Quick Settings şi notificări, perfect nealterată de la Androidul curat şi stock.

Interfata grafica Motorola Moto G6

Şi Setările rămân tipice, cu reglaje de display, audio, notificări şi securitate. Avem un setup în 10 paşi şi o deblocare destul de lungă şi iarăşi va spun că nu mi se pare o idee bună să pui scannerul de amprente pe "buza" de jos a telefonului, versus a îl pune în spate, în acea adâncitură cu logo Moto, după model Moto G6 Play. Răsfoind printre cele 31 de aplicaţii preinstalate o găsim pe cea Moto, cu funcţii că Moto Key, Moto Actions sau Moto Display, plus Moto Voice.

Practic aici avem autentificarea pe site-uri cu amprente, gesturi speciale de control (ale încheieturii sau swipe) şi un pseudo asistent virtual plus un soi de Always on Display. Printre aplicaţiile preinstalate pe Motorola Moto G6, cele mai utile se remarcă a fi Linkedin şi Outlook, pentru cei care îşi caută mereu job sau conexiuni de viitor job.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×