Samsung Galaxy A6 (2018): OS, UI, aplicaţii cu Oreo şi Samsung Experience cel mai nou

2.052 ori
<b>Samsung Galaxy A6 (2018): OS, UI, aplicaţii cu Oreo şi Samsung Experience cel mai nou</b>Samsung Galaxy A6 (2018) oferă la prima vedere cam aceeaşi experienţă software ca şi Galaxy A8 (2018), doar că avem Android Oreo în spate, cu Samsung Experience 9.0 peste. Bixby este la posturi, dar nu ca asistent virtual, ci ca agregator pe un homescreen

Samsung Galaxy A6 (2018) oferă la prima vedere cam aceeaşi experienţă software ca şi Galaxy A8 (2018), doar că avem Android Oreo în spate, cu Samsung Experience 9.0 peste. Bixby este la posturi, dar nu ca asistent virtual, ci ca agregator pe un homescreen separat, care include detalii despre vreme, calorii şi paşi, clipuri YouTube, recomandări de aplicaţii şi altele de gen.

Interfata grafica Samsung Galaxy A6 (2018)

Toate sunt integrate sub formă de Cards în Bixby. Avem şi Calendar aici, dar şi Linkedin, Places, Apps, teme şi Play Music. Interfaţa lui Galaxy A6 (2018) este una minimalistă şi abstractă, în stil skeumorphic, cum e la modă de la iOS 7 încoace. Multitasking-ul se face pe bază de carusel şi split screen, iar dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm obişnuitele wallpaper, widget-uri (albe, transparente şi minimaliste), teme şi setări (layout, grilă şi iconuri).

Video-review Samsung Galaxy A6 (2018), secțiunea OS, UI, APPS

Cu un swipe în jos accesăm zona dropdown, cu notificări incluse şi Quick Settings. Setările includ utilizarea cu o singură mână, Game Launcher şi opţiuni legate de scannerul de amprente şi gesturi aferente, dar şi recunoaştere facială. Aceasta din urmă are un setup rapid şi deblocare destul de rapidă. Există şi o funcţie Dual Facebook Messenger, pentru cei care au două conturi.

Scannerul de amprente are un setup cam lung, în 20 de paşi, dar deblocarea a fost rapidă şi promptă. Mi s-a părut totuşi că respectivul scanner de amprente e cam mic pentru a fi comod şi uşor de găsit pe pipăite. Lista de setări şi opţiuni include şi Samsung Pass şi Secure Folder. Pe lista de aplicaţii preinstalate avem 40 de nume, cam mult pentru un telefon de 2018 ce are pretenţia că nu are bloatware.

Pe lista găsim Excel, OneDrive, PowerPoint, Word, Linkedin, Bixby Vision, Samsung Health şi Galaxy Apps, dar şi Notes şi SmartThings, cu care controlăm soluţii şi aparate smart home.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×