360 N6 Pro este un telefon cu scanner dual de amprente, ecran în spate, decupaj în stil Face ID

Autor:  | 894 ori
<b>360 N6 Pro este un telefon cu scanner dual de amprente, ecran în spate, decupaj în stil Face ID</b>O companie chineză mai puțin cunoscută ce activează în zona smartphone este și 360. Această firmă a completat de curând un brevet în care descoperim un telefon struțo-cămilă ce aduce a iPhone. Cel mai inedit aspect este acela

Titlul de "cel mai ciudat telefon al toamnei" merge cu siguranţă la 360 N6 Pro, un terminal ce pare să se prezinte cu scanner dual de amprente. Aparent 360 este numele unei firme de securitate din China, care de câţiva ani produce şi telefoane. Iar cea mai nouă găselniţă a lor se vede mai jos.

360 N6 Pro

Avem de-a face aici cu un smartphone real, mai mult decât un concept, iar acest model ar trebui să debuteze în cadrul unui eveniment programat la Beijing pe final de lună. Observăm că zona frontală are un decupaj în stilul celui pentru mecanismul TrueDepth/Face ID de pe iPhone X, doar că parcă puţin mai neplăcut privirii. În stânga şi dreapta sa se află camera frontală ce pare duală, dar şi un difuzor pentru convorbiri.

360 N6 Pro

Terminalul are un buton Home fizic, iar în spate e de fapt ciudăţenia maximă: două scannere de amprente sub camera duală. Evident am putea să ne înşelăm şi unul să fie scanner de amprente, iar celălalt senzor pentru puls, dar sursele din China par convinse că vedem mai degrabă două mecanisme de autentificare. În plus, pe zona laterală a spatelui este integrat un ecran secundar, care afişează ora, data, informaţii despre vreme şi notificări.

Apoi este prezentată o altă versiune a telefonului, una care include un ecran secundar în spate, de această dată unul centrat şi o tastatură dedesubt, fără scannere de amprente. E posibil ca acestea să fie de fapt două telefoane diferite, să zicem un 360 N6 şi un 360 N6 Pro. Nu avem specificaţii, deci putem doar specula pe bază de schiţe până pe 28 noiembrie, când vine produsul real.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×