Smartphone cu procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM și display QHD de 5.7 inch la doar 125 euro! Îl găsiți pe Lightinthebox.com

3.966 ori
<b>Smartphone cu procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM și display QHD de 5.7 inch la doar 125 euro! Îl găsiți pe Lightinthebox.com</b>În general retailerii chinezi oferă reduceri consistente pentru smartphone-urile echipate cu procesoare MediaTek, dar ce spuneți despre un phablet cu chipset high-end Qualcomm și preț de doar 125 euro? Ei bine, o asemenea ofertă găsim

Rare sunt ocaziile când retailerii chinezi oferă mega-reduceri pentru smartphone-urile cu procesoare Qualcomm, preferând să promoveze modele cu chipset-uri mai slabe de la MediaTek. Astăzi vorbim de o excepție însă, una ce vine din partea retailerului Light in the Box care ne propune un smartphone cu procesor Snapdragon 820, 4 GB de RAM și display QHD de 5.7 inch pentru doar 125 euro!

LeEco Le Max 2

Ei bine da, atât costă phablet-ul LeEco Le Max 2 - un telefon lansat în primăvara lui 2016 care încă se ține bine. E drept că suntem limitați la 32 GB de stocare flash pe această variantă (fără slot microSD), dar la prețul plătit nu avem obiecții. Putem apela la soluții de stocare în cloud pentru fotografii, materiale video și muzică și stoca pe device doar aplicațiile și jocurile preferate.

LeEco Le Max 2

Pe lângă procesorul SD820 și cei 4 GB RAM, avem după cum spuneam un display generos de 5.7 inch cu rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli. Vine și cu o cameră foto principală de 21 megapixeli ce dispune de OIS, bliț dual-LED, deschidere f/2.0 și de tehnologie PDAF. În partea frontală se află un senzor de 8 megapixeli pentru captura selfie ce filmează și FHD.

LeEco Le Max 2 vine cu port USB Type-C reversibil, cu scanner de amprente în spate și cu baterie de 3100 mAh ce suportă încărcare rapidă. Prețul telefonului este de 125 euro și dacă vom adăuga și TVA-ul de 19% ce trebuie plătit odată cu sosirea coletului în țară, se ajunge la un cost total de aproximativ 700 lei, ceea ce nu sună deloc rău raportat la hardware-ul de aici.

Mai sus puteți vedea și recenzia noastră video pe care i-am realizat-o acestui terminal! Găsiți smartphone-ul în oferta Light in the Box chiar aici și mai jos aveți alte câteva oferte actuale ale retailerului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×