OnePlus aniversează 4 ani de existenţă cu un scurt metraj inspiraţional (Video)

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 901 ori
<b>OnePlus aniversează 4 ani de existenţă cu un scurt metraj inspiraţional (Video)</b>Cu ocazia aniversării de 4 ani de la înființare, producătorul chinez OnePlus sărbătorește prin intermediul unui scurt metraj inspirațional, un soi de retrospectivă pentru toți acești ani de activitate. Vedeți materialul cu pricina mai jos

OnePlus este un jucător mic de pe piaţa smartphone, dar respectat pentru faptul că oferă dotări şi hardware de calitate la preţ (prea) bun. Nu prea fac compromisuri şi au un simţ deosebit al esteticului, manifestat în magazinele lor, la ambalaj şi mai ales la accesorii. Nici telefoanele nu arată rău. Cu ocazia împlinirii a 4 ani de existenţă, compania face o retrospectivă, sub forma unui scurt metraj inspirational.

Vorbim despre o companie pornită la drum cu 2-3 oameni, care îşi trăgeau seva de la Oppo. OnePlus a fost fondată pe 16 decembrie 2013, cu Pete Lau drept CEO şi Carl Pei drept cofondator. 7 telefoane mai târziu, firma a ajuns să opereze în 40 de țări pe glob şi să fie atât de apreciată încât a ajuns anual în topurile Mobilissimo.ro de final de an. Chinezii au experimentat cu sisteme de comenzi pe bază de invitaţie, au creat un hype imens şi au strâns sute de mii de oameni care să le privească livestreamul la fiecare lansare.

OnePlus 3

OnePlus 3 a debutat în cadrul unui eveniment transmis la 360 de grade şi privit cu ajutorul căştilor VR. Pe parcurs compania a creat şi accesorii precum căştile Bullets şi Icons, dar şi un powerbank şi a încercat să se desprindă de concurenţă cu propriul software, precum OxygenOS şi HydrogenOS, o reinterpretare a lui Android, mai curat şi aerisit, dar şi foarte personalizabil. Inițial se folosea CyanogenMod totuși.

Ceea ce acum e un brand uşor de identificat pe piaţa globală, pornea la drum cu câteva minţi luminate care au dorit ceva diferit pe piaţa smartphone. Pete Lau a pornit proiectul cu ajutorul unui forum, pe care adună feedback şi doleanţe ale celor care îşi doreau un telefon "altfel". Sutele de păreri, sugestii şi impresii au fost convertite într-un produs real.

Unii dintre membrii forumului aveau să ajungă angajaţi OnePlus. Practic totul a pornit de la comunitate şi pasiune şi s-a transformat într-un business respectat. Istoricul companiei nu a fost lipsit de controverse, precum campania "Smash The Past", în cadrul căreia trebuia să te filmezi distrugându-ţi telefonul pentru a primi un OnePlus One. Apoi au avut probleme cu misoginismul, după campania "Ladies First".

Era un concurs pentru domnişoarele de pe forum, care îşi făceau fotografii ce primeau voturi pentru a primi apoi invitaţii. Campania a fost anulată la ore după debut, dar a existat și o reclamă controversată misogină.  Apoi a fost scandalul cu Micromax în India. Acolo Micromax avea exclusivitatea pentru Cyanogen OS, iar OnePlus nu avea voie să folosească softul. Cu bune şi cu rele am ajuns la OnePlus 5T, considerat de mulți cel mai bun telefon al momentului ca "bang for the buck", iar OnePlus nu pare gata să se oprească aici.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×