Tableta grafică Best Huion 1060 Plus primește un discount pe Cafago.com; Are 8 GB memorie internă și alte dotări extra

1.360 ori
<b>Tableta grafică Best Huion 1060 Plus primește un discount pe Cafago.com; Are 8 GB memorie internă și alte dotări extra</b>Dacă printre voi se numără și persoane care se află în căutarea unei tablete grafice, astăzi avem o recomandare tare bună și anume modelul Best Huion 1060 Plus care vine cu 8 GB memorie internă și cu alte bunătăți la pachet, asta la un preț

Pentru cei pasionați de desenul digital avem astăzi o propunere interesantă din partea celor de la Cafago.com și anume tableta grafică Best Huion 1060 Plus. Acest dispozitiv este descris drept o unealtă profesională de desen ce va inspira atât imaginația, cât și creativitatea. Grație unui cupon de reducere veți putea achiziționa acest produs pentru suma de numai 52.49 euro, preț foarte bun de altfel.

Best Huion 1060 Plus

La pachet se oferă și un stylus cu baterie integrată ce se poate reîncărca și un lucru interesant este că ni se promite un feedback la desen similar cu cel tradițional cu creionul pe hârtie. Sunt 12 butoane express în partea din stânga a tabletei, cât și alte 16 butoane soft poziționate deasupra paginii de desen - butoane ce pot fi customizate în funcție de preferințele fiecărui utilizator. 

Best Huion 1060 Plus

Mai menționăm și prezența cardului de 8 GB de la bord (card ce poate fi înlocuit cu unul de până la 64 GB), dar și ecranul de 6.25 inch (suprafață activă) ce suportă 8192 nivele de presiune. Stylus-ul are numai 14 grame și odată încărcat complet se ajunge la 800 ore de autonomie, acesta având și funcția auto-sleeping prin care se va economisi energie atunci când nu este folosit. Tableta este compatibilă cu PC-urile ce rulează Windows 7/8/8.1/10 dar și cu versiuni de Mac OS 10.8 sau mai noi.

Folosind codul promoțional L3918CS până la data de 7 aprilie puteți achiziționa acest produs la un preț de doar 52.49 euro. Îl puteți achiziționa de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×