Teclast Tbook 10 S este o tabletă dual-boot cu 4 GB RAM și procesor Intel ce costă doar 700 lei!

2.005 ori
<b>Teclast Tbook 10 S este o tabletă dual-boot cu 4 GB RAM și procesor Intel ce costă doar 700 lei!</b>Compania chineză Teclast a anunțat de curând și tableta Tbook 10 S, un model tare interesant prin prisma unui preț mic și a unui pachet hardware bine pus la punct. Mai punem pe lista de elemente atractive și configurația dual-boot ce ne este oferită

Cel puțin noi aici la Mobilissimo suntem familiarizați cu produsele celor de la Teclast, de-a lungul ultimului an testând modele precum X98 Air 3G,  X98 Plus II și mai recent TBook 16 Pro. Seria din care face parte această din urmă tabletă tocmai ce a primit de curând un nou membru numit Tbook 10 S - fiind vorba aici despre un model high-end ce se remarcă printr-un preț accesibil în raport cu pachetul hardware oferit.

Teclast Tbook 10 S

Tableta aduce o configurație dual-boot compusă din Windows 10 și Android 5.1 Lollipop, semn că poate îndeplini cerințele oricărui utilizator. Ne putem bucura de uriașa colecție de aplicații și jocuri pe care Google Play ne-o oferă, dar și de funcțiile de productivitate regăsite în cazul platformei Microsoft.

Teclast Tbook 10 S

Din punct de vedere al dotărilor hardware avem în prim-plan display-ul capacitiv IPS de 10.1 inch cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și procesorul quad-core Intel Cherry Trail X5-Z8350 de 1.44 GHz. Primim 4 GB memorie RAM, 64 GB de stocare flash și un card microSD de până la 128 GB.

Teclast Tbook 10 S

Teclast TBook 10 S aduce o cameră web de 2 megapixeli, o baterie de 22800 mWh și următoarele elemente de conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, microUSB v2.0, miniHDMI, jack 3.5 mm, jack DC pentru încărcare și interfață magnetică dock ce permite atașarea unei tastaturi qwerty (ce poate fi achiziționată separat).

Ce mai trebuie să știți este că această tabletă oferă și suport pentru utilizarea alături de stylus. Acest model costă în acest moment la precomandă doar 164.99 dolari ~ 700 lei și o puteți găsi pe GearBest.com, retailer care are pregătite pentru și alte promoții la fel de interesante!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×