Teclast Tbook 16 Pro este o tabletă dual-boot ce vine cu display FHD de 11.6 inch și 4 GB RAM; costă doar 209.99 dolari!

1.115 ori
<b>Teclast Tbook 16 Pro este o tabletă dual-boot ce vine cu display FHD de 11.6 inch și 4 GB RAM; costă doar 209.99 dolari!</b>Pentru cei aflați în căutarea unei tablete dual-boot care să ofere un pachet hardware de top, cât și un preț accesibil, aflați că acum există modelul Teclast Tbook 16 Pro. Acest dispozitiv rulează Android 5.1 Lollipop și Windows 10, platforme ce oferă

O nouă tabletă adusă pe piață de către cei de la Teclast este și modelul Tbook 16 Pro - dispozitiv ce se poate transformat foarte rapid într-un notebook veritabil grație tastaturii dock ce poate fi achiziționată separat. Aceasta este disponibilă chiar în acest moment la precomandă prin intermediul celor de la GearBest.com, iar informațiile despre prețul de comercializare și specificațiile sale hardware le aveți mai jos.

Teclast Tbook 16 Pro

Din start aflați faptul că avem de-a face cu o tabletă dual-boot ce rulează Android 5.1 Lollipop și Windows 10, platforme ce oferă atât acces la funcții de entertainment dar și la o suită întreagă de unelte axate către productivitate. Pachetul hardware este compus aici dintr-un display IPS de 11.6 inch cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și un procesor quad-core Intel Cherry Trail Z8300 pe 64 bit ce este tactat la o frecvență de 1.44 GHz.

Teclast Tbook 16 Pro

Primim un chip de 4 GB memorie RAM DDR3L pentru un sistem de multitasking avansat, 64 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB. Teclast Tbook 16 Pro vine cu un port HDMI ce ne ajută la distribuirea conținutul afișat pe tabletă direct pe un televizor sau monitor, cu o cameră foto principală de 2 megapixeli și cu tehnologia Bluetooth 4.0 prin care putem asocia dispozitive compatibile precum o tastatură, mouse, sau boxe. 

Teclast Tbook 16 Pro

Ca elemente de conectivitate mai avem în cazul de față un port microUSB v2.0 pentru încărcarea bateriei și pentru sincronizare de date cu PC-ul, un jack audio 3.5 mm, un port de încărcare și un dock magnetic pentru atașarea unei tastaturi qwerty. Pentru că tot a venit vorba despre baterie, aflați că avem aici o unitate de 7200 mAh care ar trebui să asigure până la o zi de autonomie într-un regim normal de utilizare.

Teclast Tbook 16 Pro

Un detaliu pe care mai trebuie să îl cunoașteți este că tableta Teclast Tbook 16 Pro măsoară doar 4.8 mm în grosime în cel mai subțire punct al său și faptul că primim și suport pentru stylus. Prețul de comercializare este de doar 209.99 dolari și o puteți găsi la precomandă în acest moment pe site-ul gearbest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×