Huawei P30 primeşte o cameră periscop într-un nou concept; Ce ziceți de “căpuţul USB”?

11.627 ori
<b>Huawei P30 primeşte o cameră periscop într-un nou concept; Ce ziceți de “căpuţul USB”?</b>Vedem în acest weekend și un concept pentru Huawei P30, telefon care în viziunea unor designeri ar urma să adopte un sistem de tip cameră periscop precum cel văzut pe Vivo NEX. Din imaginile prezentate în cazul de față putem spune că

Nici nu s-au răcit bine speculaţiile despre Huawei Mate 20 Pro şi deja am început cu Huawei P30. Terminalul primeşte un concept, o serie de randări realizate de designerul Olivier Bertoloti. Hai să vedem despre ce e vorba.

Huawei P30

În primul rând Huawei se inspiră aici de la Vivo NEX, prin acea zonă glisantă a camerei. Cum acest Huawei P30 are muchii super înguste, nu mai are loc de camera frontală, aşa că o include în periscopul care se ridică pe acel modul glisant, ce include şi camera principală triplă. Marele său păcat e că acea cameră frontală arată ca un stick USB.

Concept Huawei P30

Pe de altă parte facem saltul de la o cameră de 24 MP singulară de pe P20 Pro la una duală cu captură 3D şi Bokeh. Accentele aurii ale telefonului arată excelent, trebuie să recunosc, amintind oarecum de accentele lui Nokia 7 Plus. Dacă mi s-au părut fragile până acum periscopurile telefoanelor gen Vivo NEX, imaginaţi-vă dacă şi camera principală triplă ar fi inclusă pe acelaşi modul.

Concept Huawei P30

Prea multă fragilitate şi prea puţin spaţiu pentru a include atâtea obiective performante de cameră, mai ales Leica. Scannerul de amprente ar putea fi în ecran sau imediat sub cameră. Senzorii şi difuzorul sunt ascunși în zona de sus, de unde începe "stickul USB". Se putea mai bine şi nu sunt deloc fan al periscopului în această situaţie. Păcat de accentele aurii.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×