1 aprilie e aici, cu păcăleală tradiţională Mobilissimo.ro; Nişte background aflaţi aici! (Video)

2.618 ori
<b>1 aprilie e aici, cu păcăleală tradiţională Mobilissimo.ro; Nişte background aflaţi aici! (Video)</b>Cei care au fost cu ochiul pe canalul nostru YouTube în ultimele ore au aflat că a fost deturnat de... păcăleli. Cum e 1 aprilie şi noi "sărbătorim" această tradiţie am realizat că de obicei o farsă, printr-un "umboxing" al lui Galaxy S8.

Cei care au fost cu ochiul pe canalul nostru YouTube sau pagina de Facebook în ultimele ore au aflat că a fost deturnat de... păcăleli. Cum e 1 aprilie şi noi "sărbătorim" această tradiţie am realizat că de obicei o farsă, printr-un "umboxing" al lui Galaxy S8.

Anul trecut scoteam din cutie un iPhone 5 şi îl treceam drept un iPhone SE, iar acum trecem un Galaxy S4 şi S5 drept un Galaxy S8. Şi cum inevitabil acele două telefoane stârnesc amintiri, hai să depănăm puţin, dacă tot avem o tematică light azi. Pe Galaxy S4 l-am dus la o expoziţie la Muzeul Antipa atunci când l-am testat. Am fotografiat mamuţi şi creaturi preistorice (deşi nu aveam voie să fac poze în muzeu).

Apoi am fost la filmul Prometheus şi am fotografiat bila IMAX seara. Asta se întâmplă în 2013. Ei bine în 2014 a debutat Galaxy S5, într-un eveniment organizat la Hotel Intercontinental, primul asociat la un Galaxy S la care am participat eu. De atunci am mers la toate, inclusiv S6, S7 şi S8. S5 a inaugurat rezistenta la apă şi un port ce nu a avut viaţa lungă.

Tot cu S5 am fost la Grădina Botanică să fac fotografii şi să filmez şi dacă îmi amintesc eu bine şoca prin faptul că filma 4K. Toate aceste terminale au povesti asociate şi amintiri, asta în cazul în care vă întrebaţi de ce nu le-am casat sau nu le-am închis într-un sertar. Şi acum au devenit subiect de farsă. Puteţi sta totuşi liniştiţi, pentru că restul unboxingurilor din următoarele 365 de zile vor fi "legit".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×