Samsung Galaxy S8 apare în acţiune într-un nou clip video, cu tastatura virtuală la vedere (Video)

3.099 ori
<b>Samsung Galaxy S8 apare în acţiune într-un nou clip video, cu tastatura virtuală la vedere (Video)</b>După ce zilele trecute Galaxy S8 apărea cu asistentul Bixby afişat pe ecran, într-un clip super blurat, azi avem parte de încă o scăpare video, de această dată ceva mai clară. Galaxy S8 se prezintă acum cu tastatura virtuală la vedere şi cu o protecţie..

După ce zilele trecute Galaxy S8 apărea cu asistentul Bixby afişat pe ecran, într-un clip super blurat, azi avem parte de încă o scăpare video, de această dată ceva mai clară. Galaxy S8 se prezintă acum cu tastatura virtuală la vedere şi cu o protecţie de ecran aplicată.

De unde ştim că are protecţie aplicată? Pentru că toate randările cu S8 apărute în ultima vreme indicau faptul că terminalul va avea zona frontală neagră, indiferent de culoarea spatelui, iar aici e albă/bej secţiunea frontală. Suntem la 4 zile distanţă de debutul lui Galaxy S8 şi avalanşa de scăpări continuă. Tastatura virtuală pare bine spaţiată, în buna tradiţie TouchWiz şi vedem şi acele muchii curbate ale ecranului, parcă părând aici mai puţin curbate decât ne aşteptam (din cauza unghiului de filmare mai degrabă).

Am văzut în ultimele zile şi fotografii cu bateriile lui Galaxy S8 şi S8+, dar şi cu ansamblul ecranului. Am mai luat contact şi cu scăpări legate de DeX, docul desktop care transforma Galaxy S8 în înlocuitor de PC şi Bixby a devenit şi el oficial. E greu să ne mai surprindă o scăpare şi cu toate acestea în mod şocant nu avem o idee foarte clară cu privire la ce aduce cu adevărat nou TouchWiz ediţia 2017.

Probabil aflăm pe 29 martie, sau de ce nu, până atunci prin zvonaci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×