Samsung Galaxy S8 se prezintă pe alb, Galaxy S8 Plus pe auriu, în cea mai nouă scăpare foto

4.438 ori
<b>Samsung Galaxy S8 se prezintă pe alb, Galaxy S8 Plus pe auriu, în cea mai nouă scăpare foto</b>Zilele trecute am văzut noi imagini cu Samsung Galaxy S8 dezvăluite pe Twitter şi cred că judecând după toate scăpările de până acum, cel mai des am văzut noul terminal apărând pe negru. Azi îl vedem şi pe alb şi varianta sa mai mare, Galaxy S8 Plus..

Zilele trecute am văzut noi imagini cu Samsung Galaxy S8 dezvăluite pe Twitter şi cred că judecând după toate scăpările de până acum, cel mai des am văzut noul terminal apărând pe negru. Azi îl vedem şi pe alb şi varianta sa mai mare, Galaxy S8 Plus apare pe auriu.

Ştiam că Samsung pregăteşte multiple variante de culoare pentru viitorul flagship, inclusiv negru, argintiu sau violet, dar iată şi auriul în ecuaţie. Din nou remarcăm cantitatea mare de senzori şi orificii în zona superioară, flancând earpiece-ul. Am aflat recent şi dimensiunile terminalelor şi cum se raportează ele faţă de un Galaxy Note 7, iPhone 7 Plus sau Galaxy S7.

Samsung Galaxy S8 se prezintă pe alb, Galaxy S8 Plus pe auriu, în cea mai nouă scăpare foto

Galaxy S8 şi S8 Plus debutează pe 29 martie şi vor avea ecrane curbate cu muchii foarte înguste. Butonul Home fizic a dispărut, scannerul de amprente fiind în spate şi ne bazăm acum pe butoane virtuale cu un look inedit. S8 va avea diagonală de 5.8 inch, iar S8 Plus de 6.2 inch şi vor fi bazate pe procesoare Qualcomm Snapdragon 835, respectiv Exynos pe anumite pieţe.

Nu ne e încă 100% clar dacă modelul cu Plus va aduce o cameră duala sau nu, informaţia circulând la un moment dat pe web.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×