Samsung Galaxy S8 Unboxing: scoatem din cutie flagship-ul Samsung pe anul 2017, luăm contact cu căştile AKG din pachet (Video)

10.479 ori
<b>Samsung Galaxy S8 Unboxing: scoatem din cutie flagship-ul Samsung pe anul 2017, luăm contact cu căştile AKG din pachet (Video)</b>A sosit! E aici! Şi e pe bune! După o farsă de 1 aprilie că la carte, acum scoatem din cutie Samsung Galaxy S8 pe bune de această dată. E vorba despre varianta cu ecran de 5.8 inch, care costă 3499 lei la retailerii locali şi care vine cu câteva accesorii

A sosit! E aici! Şi e pe bune! După o farsă de 1 aprilie ca la carte, acum scoatem din cutie Samsung Galaxy S8 pe bune de această dată. E vorba despre varianta cu ecran de 5.8 inch, care costă 3499 lei la retailerii locali şi care vine cu câteva accesorii interesante pe care le aflaţi mai jos.

Anunţat internaţional pe 29 martie la New York şi Londra şi sosit în România pe 30 martie, terminalul a primit deja hands-on de la noi şi acum ne putem ocupa de el pe îndelete. Va ajunge oficial în magazinele din România pe 28 aprilie şi poate fi deja mânuit şi testat la câteva magazine ale operatorilor şi retailerilor din ţară. Să trecem deci la treabă!

Samsung Galaxy S8, continutul cutiei

Cu un sistem de "cutie în cutie", telefonul se prezintă cu un ambalaj elegant de culoare neagră, în acest caz găsim versiunea "Orchid Grey" a lui S8. E un fel de gri/mov, care place privirii şi îi permite spatelui să adune mai puţine amprente şi grăsime decât versiunea de culoare neagră. În cutie se află manualul, încărcătorul cu Fast Charge (Adaptive), cablul USB Type-C şi o cheiţa metalică. Primim si adaptoare USB Type C to full USB si USB Type C to microUSB la pachet. 

Căștile AKG ale lui Samsung Galaxy S8

Apoi avem căştile tunate de AKG şi venind cu un "şnur" mai degrabă decât fir, care aminteşte de şireturi de încălţăminte şi e extra rezistent. Designul porţiunii care intră în ureche aminteşte de căştile ce au venit cu modelele ZenFone în ultimii 2 ani. Am aşteptări mari, mai ales pentru că AKG e un brand mare în zona acustică şi din ce am înţeles separat aceste căşti costă 99 de dolari.

În plus primim şi dopuri pentru aceste căşti. Samsung Galaxy S8 este un smartphone cu ecran de 5.8 inch şi cu muchii curbate ale ecranului Super AMOLED, deşi mai puţin curbate decât Galaxy S7 Edge. Este un telefon elegant, ce face uz de sticlă cu protecţie Gorilla Glass 5 în faţă şi spate şi are şi o ramă metalică între ele. Butonul Home fizic a dispărut, fiind înlocuit de unul virtual, lucru care se aplică şi pentru butoanele capacitive Back şi Recents şi ele înlocuite.

Samsung Galaxy S8 scos din cutie

Scannerul de amprente s-a mutat în spate şi e dublat de scannerul de iris şi recunoaşterea facială. Avem şi un buton fizic extra, pentru declanşarea asistentului virtual Bixby. Acesta vă afişează remindere, va răspunde la comenzi vocale, oferă informaţii despre vreme, scoruri ale echipelor preferate şi practic suplineşte prin interacţiune vocală orice comandă via touch.

Noi testam versiunea cu procesor Exynos 8895 a lui S8, de altfel şi cea care ajunge în România, cea cu Snapdragon 835 fiind rezervată pentru SUA şi China. Primim şi 4 GB RAM, 64 GB stocare, baterie de 3000 mAh şi camera de 12 MP în spate, dar şi 8 MP în faţă, upgrade faţă de cameră de 5 MP de pe Galaxy S7 şi S7 Edge. Acest telefon e foarte îngust şi lung faţă de predecesori şi faţă de alte flagship-uri şi asta îi permite să stea excelent în mâna utilizatorului.

Nu e deloc alunecos şi ecranul e uriaş de luminos, punându-mi nu o dată probleme la filmare, ceea ce înseamnă că se vedea excelent şi la soare. Deşi nu este un model Edge, vine cu funcţii Edge afişate pe curbura ecranului, iar butonul virtual Home răspunde la apăsare cu feedback haptic. E totuşi mai degrabă o vibraţie banală decât acea senzaţie de buton real de la iPhone 7.

Samsung Galaxy S8 scannerul de amprente (spatele telefonului)

Camera din spate aduce OIS, deschidere F/1.7, blitz LED, tehnologie dual pixel, procesare avansată a imaginii şi un senzor Sony sau Samsung de nouă generaţie. Camera frontală primeşte nişte filtre şi măşti în gen Snapchat în cazul în care aveţi chef să vă prostiţi. Telefonul rulează Android Nougat cu noul Samsung Experience aplicat peste, o interfaţă mai matură şi mai aerisita decât TouchWiz, fără artificii şi briz briz-uri inutile.

Aduce un S Health care te pune în contact cu doctori (doar China şi Coreea pentru început) şi o iconografie plăcută privirii, ce pare inspirată de Grecia Antică. Ce trebuie să reţineţi voi din acest unboxing? Că acesta e cel mai arătos telefon din 2017, e foarte comod, are un ecran foarte luminos şi căşti care promit foarte mult. Revenim cu review şi extra detalii în câteva zile!

O listă cu prețul actualizat al lui Samsung Galaxy S8 în principalele magazine online din țară și operatorii telecom autohtoni, găsiți aici.

Samsung Galaxy S8 Unboxing

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×