Samsung Galaxy S8 şi S8+ au dimensiunile comparate cu predecesorii si iPhone: modelul Plus este mai puţin lat decât iPhone 7 Plus, mai lung decât Note 7

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.657 ori
<b>Samsung Galaxy S8 şi S8+ au dimensiunile comparate cu predecesorii si iPhone: modelul Plus este mai puţin lat decât iPhone 7 Plus, mai lung decât Note 7</b>În această dimineață aflam că smartphone-urile Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ tocmai ce au fost certificate de către agenția FCC, fiind vorba despre variantele unlocked ce urmează a fi lansate pe piața din SUA. Vedem acum și o serie de imagini prin care

Atunci când Evan Blass nu e la treabă, oferind cele mai prompte scăpări despre Galaxy S8, vine rândul lui @OnLeaks, care se axează mai degrabă pe schiţe şi randări CAD ale terminalelor nelansate încă. Astăzi spre exemplu ne oferă o privire asupra dimensiunilor lui Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus, dar nu oricum, ci în comparaţie cu precesorii,  dar si cu modele iPhone şi cu Note 7.

Comparație modele Samsung (vedere din spate)

Samsung Galaxy S8 comparatie dimensiuni

La o privire rapidă observăm că Samsung Galaxy S8 e cu doar 0.9 mm mai lat decât iPhone 7, ceea ce e excelent având în vedere că S8 are diagonala cu 1 inch mai mare decât modelul Apple. Încă de când am văzut prima oară modelele flagship Samsung noi am realizat că ele sunt foarte înguste, chiar şi în comparaţie cu alte smartphone-uri moderne.

Comparație Galaxy S8 și S8+ cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus (vedere din spate)

Samsung Galaxy S8 comparatie dimensiuni

Apoi observăm că Galaxy S8 e cu 10 mm mai lung faţă de iPhone 7, ceea ce era de aşteptat la o diagonală de 5.8 inch. Între timp Galaxy S7 Plus reuşeşte să fie cu 3 mm mai îngust decât masivul iPhone 7 Plus, dar şi cu 0.8 mm mai lung, ceea ce nu e rău deloc pentru un telefon cu ecran de 6.2 inch comparat cu unul de 5.5 inch. Faţă de Galaxy S7, S8 e mai îngust cu 1.6 mm şi mai lung cu doar 6 mm, deşi se face un salt de diagonală de 0.7 inch aproximativ.

Comparație Galaxy S8 și S8+ cu iPhone 7 și 7 Plus (vedere din față)

Samsung Galaxy S8 comparatie dimensiuni

Cea mai interesantă comparaţie e cu Galaxy Note 7. Galaxy S8 triumfă în toate privinţele şi se vede clar din schiţă că e mai scurt şi mai îngust, cu 5 mm chiar mai îngust, deşi cumva are diagonală mai mare (5.8 inch versus 5.7 inch). Chiar şi acest simplu fapt e de ajuns ca să ne dăm seama că vom avea un ecran cu muchii foarte înguste "înghesuit" pe un corp compact.

Comparație modele Samsung (vedere din față)

Comparatie dimensiuni S8

Şi pentru că nu a plusat la lăţime, Samsung a făcut modelul Galaxy S8 Plus foarte lung, cu 17 mm mai lung decât un Galaxy S7 şi cu 16 mm mai lung decât un Galaxy S6. aşteptăm aceste telefoane să debuteze pe 29 martie, cu corpuri fabricate din sticlă şi metal şi suntem curioşi să vedem în ce măsură e confortabil de ţinut un terminal cu această abordare.

Şi LG G6 a mers pe aceeaşi idee: corp îngust şi compact cu ecran mare inclus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×