Huawei a livrat 73 de milioane de smartphone-uri în primele 6 luni din 2017; Iată evoluţia semestrială a companiei

977 ori
<b>Huawei a livrat 73 de milioane de smartphone-uri în primele 6 luni din 2017; Iată evoluţia semestrială a companiei</b>Vin astăzi și datele financiare ale celor de la Huawei pentru primele 6 luni ale acestui an, o perioadă în care pe piață au debutat flagship-urile P10 și P10 Plus, dar și modele midrange puternic apreciate de către public. Descoperim că într-o

Huawei Consumer Business Group a anunţat oficial rezultatele sale pe prima jumătate a acestui an. E vorba despre vânzări şi venituri, care au crescut faţă de anul trecut, după cum ne arată cifrele oficiale. Pe acestea le găsiţi mai jos.

Rezultate Huawei H1 2017

Aflăm că în primele 6 luni ale anului Huawei a înregistrat vânzări cu 36.2% mai mari în comparaţie cu aceeaşi perioadă din anul trecut. Livrările de smartphone-uri au înregistrat un salt cu 20.6% faţă deanul trecut, ajungând la 73 de milioane de unităţi. Veniturile au fost de 15.5 miliarde de dolari în primele 6 luni. În Europa s-a înregistrat o creştere de 18% la capitolul livrări smartphone, iar în China creşterea a fost de 24%. Tot acolo Huawei are o cotă de piaţă de 22%.

Rezultate Huawei H1 2017

S-a realizat şi o extindere la nivel de reţea de magazine ale companiei, care include acum 42.300 de magazine. Acest număr reprezintă o creştere anuală de 19%. În trimestrul întâi al acestui an Huawei a atins o cotă de piaţă globală de 9.8%, conform cifrelor IDC. Zonele midrange şi high end au fost cele care au ghidat creşterea. Şi la capitolul putere a brandului au crescut chinezii, Huawei ocupând locul 49 în topul BranZ "Top 100 cele mai valoroase branduri la nivel global".

Rezultate Huawei H1 2017

În topul Forbes brandul se află pe locul 88. În acest moment Huawei are 15 centre globale de cercetare şi 36 de centre comune de inovaţie, lucrând la dezvoltarea de noi tehnologii, cu accentul pe procesoare Kirin, management de date, senzori şi multe altele. Şi parteneriatele trebuie subliniate, Huawei colaborând cu Leica, Dolby, Microsoft, Intel şi Google.

Rezultate Huawei H1 2017

Următorul pas va fi în zona AI şi cred că deja peste un an vom avea cifre şi în acest segment. Aşteptam mişcări şi în zona AR, VR şi poate şi un difuzor inteligent.

Rezultate Huawei H1 2017

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×