Aliexpress și Vernee demarează campania Big Sale: 1000 unități Vernee Thor E vor fi puse în vânzare la prețul de doar 99.99 dolari!

2.082 ori
<b>Aliexpress și Vernee demarează campania Big Sale: 1000 unități Vernee Thor E vor fi puse în vânzare la prețul de doar 99.99 dolari! </b>Dacă aveți în plan achiziția unui smartphone care să impresioneze plăcut la capitolul autonomie și care să nu coste o avere, atunci aveți posibilitatea de a-l alege pe Vernee Thor E, telefon care va costa numai 99.99 dolari începând de mâine, 23 mai când

Începând de mâine, 23 mai cei de la Aliexpress în parteneriat cu Vernee vor da startul unei campanii exclusive de vânzări flash pentru smartphone-ul Thor E care ne era prezentat oficial în cadrul târgului Mobile World Congress din Barcelona. Astfel, 1000 unități ale acestui terminal vor fi puse în vânzare la un preț de numai 99.99 dolari, urmând ca după epuizarea stocului prețul să revină la normal (129.99 dolari).

Vernee Thor E

Considerăm că aceasta este o oportunitate de care trebuie să profitați în cazul în care vă doriți un asemenea device care să impresioneze la capitolul autonomie, fiind vorba în cazul de față despre o baterie generoasă de 5020 mAh integrată într-o carcasă cu grosime de doar 8.2 mm și greutate de numai 149 grame.

Vernee Thor e

Această baterie ne promite până la 18 ore de video playback continuu sau 36 ore petrecute într-o convorbire telefonică. De asemenea, timpul de utilizare într-un regim normal este de 72 ore, în vreme ce timpul de standby se ridică la 720 ore. Aflăm că Vernee Thor E este cu 30% mai subțire decât alte terminale cu aceeași capacitate a bateriei și că după 600 cicluri de încărcare-descărcare, bateria va păstra 90% din capacitatea inițială oferită. 

Vernee Thor E

Compania producătoare a lucrat și la nivelul de siguranță asociat acestei baterii Li-Ion, unitate ce dispune de protecție termală pentru a se preveni scurt-circuitele datorate supra-încălzirii. Avem parte și de tehnologia de încărcare 9V/2A ce ajunge la un punct maxim de putere de 18W, cu 80% mai mare decât încărcătoarele standard 5V/2A. Încărcarea completă va fi realizată în doar 120 minute, iar dacă timpul este limitat atunci după o încărcare de 30 minute veți avea suficientă energie pentru o întreagă zi. 

Vernee Thor E

Există și un mod special E-ink ce poate fi acționat prin apăsarea butonului fizic dedicat din lateral, mod prin care vom beneficia de 24 ore de autonomie la un nivel de 20% al bateriei. Luminozitatea va fi micșorată automat, ecranul va afișa nuanțe alb-negru iar unitățile CPU și GPU vor intra în underclocking pentru a reduce serios consumul de energie.

Vernee Thor E

Ce mai trebuie să știți este că Vernee Thor E este primul smartphone de 5 inch din lume ce oferă o asemenea baterie generoasă de 5020 mAh, telefon care pe lista de dotări mai include și următoarele: display HD 5 inch, procesor octa-core Mediatek MT6753, 3 GB memorie RAM, 16 GB de stocare flash, cameră frontală 5 megapixeli, respectiv o cameră principală 13 megapixeli.

Vernee Thor E

Acest smartphone rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat din fabrică și este de departe cea mai interesantă alegere din zona battery-phone de buget pe care o puteți face în acest moment. Pe Vernee Thor E îl veți găsi începând de mâine în oferta Aliexpress la prețul de doar 99.99 dolari și vă reamintim că acest preț este destinat doar un număr de 1000 unități. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×