Vodafone România lansează campania aniversară de 20 de ani, oferă Internet nelimitat gratuit de Dragobete

1.322 ori
<b>Vodafone România lansează campania aniversară de 20 de ani, oferă Internet nelimitat gratuit de Dragobete</b>Operatorul Vodafone România anunță astăzi faptul că toți clienții săi vor beneficia de internet gratuit și nelimitat de Dragobete cu ocazia aniversării de 20 ani. Ea e centrată pe mesajul "Ai puterea să-ţi faci viitorul", iar drept cadou primi aici

Vodafone continuă aniversarea a 20 de ani de prezenţă ca brand în România şi lansează o campanie specială. Ea e centrată pe mesajul "Ai puterea să-ţi faci viitorul", iar drept cadou pentru clienţii săi Vodafone România oferă şi Internet nelimitat şi gratuit de Dragobete.

După ce a oferit Internet gratuit de Valentine's Day tot drept cadou aniversar, compania îşi continuă ofertele. Pentru cei care nu ştiu, Dragobete se sărbătoreşte pe 24 februarie, iar în acea zi toţi clienţii Vodafone, fie ei pe cartele Prepay, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea gratuitate la Internet si trafic nelimitat. Campania aniversară Vdodafone va implica spotul TV de mai jos, dar şi afişe, promovări outdoor şi în reviste, plus spoturi radio.

Spotul TV prezintă povestea unui copil dintr-un sat izolat din România, care devine profesor în satul natal, după ce a depăşit toate obstacolele. L-au ajutat serviciile Vodafone şi atunci când ajunge profesor va folosi noile tehnologii pentru a oferi lecţii pe mobil şi transmisiuni live pentru cei mici care nu pot ajunge la şcoală. Vodafone doreşte să arate felul în care a influenţat vieţile oamenilor prin tehnologia sa astfel.

Brandul este prezent în România din 2005, de când a achiziţionat Connex, care la rândul său a debutat în 1997. De-a lungul istoriei operatorului, el a avut premiere precum prima furnizare de servicii GPRS în 2001 şi apoi premiera 3G în 2005, dar şi 4G în 2012.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×