Samsung Galaxy S10e: Design mignon, perfect mulat pe palmă

1.019 ori
<b>Samsung Galaxy S10e: Design mignon, perfect mulat pe palmă</b>Samsung Galaxy S10e păstrează în mare identitatea vizuală a seriei Galaxy S10, dar schimba puţin din ecuaţie şi feeling. În primul rând e cel mai compact telefon de 5.8 inch pe care l-am ţinut în mână. E mai comod decât iPhone X şi Galaxy S8 şi S9, cu..

Samsung Galaxy S10e păstrează în mare identitatea vizuală a seriei Galaxy S10, dar schimba puţin din ecuaţie şi feeling. În primul rând e cel mai compact telefon de 5.8 inch pe care l-am ţinut în mână. E mai comod decât iPhone X şi Galaxy S8 şi S9, cu mult chiar.

Rămâne fabricat din sticlă şi metal, cu panouri Gorilla Glass 5 în faţă şi spate. În fată avem un panou plat, deci fără marginile curbate de pe S10+ şi S10. Certificarea IP68 pentru apă şi praf rămâne la posturi, iar o ramă metalică îmbină cele două panouri din sticlă. Mi se pare că muchiile ecranului sunt ceva mai groase, iar decupajul camerei selfie are şi el muchii ceva mai groase.

Handsetul măsoară 7.9 mm în talie şi cântăreşte un excelent 150 de grame. Nu sunt genul care se plânge de aceste lucruri, dar aş zice că telefonul e prea uşor pentru binele sau. E prea uşor să îl scapi din mână şi pierzi prin buzunar sau geantă, ghiozdan. E realizat din materiale premium, asta se simte şi se vede şi pe lângă culorile Prism White, Green, Blue de la S10 şi S10+ aduce şi un Galben Canar şi un Roz Flamingo.

E clar gândit să concureze cu nuanţele lui iPhone XR. Aderența este OK, dar spatele atrage ceva amprente şi grăsime. Mi se pare că prinde lumina cam ca un HTC U, doar că reflectând-o mai puţin. Butoanele sunt comode şi ferme, dar cumva protuberanța orizontală a camerei mi se pare că strică din fengshui. Chestie de obişnuinţă cred. Cititorul de amprentă lateral e mai comod decât mă aşteptam.

Un telefon extrem de comod, care ar merita un premiu pentru cât de bine stă în palmă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×