Allview V3 Viper: OS, UI, aplicaţii în sfârşit cu Oreo inclus

1.025 ori
<b>Allview V3 Viper: OS, UI, aplicaţii în sfârşit cu Oreo inclus</b>Allview V3 Viper este în sfârşit primul telefon Allview cu Android 8.0 Oreo preinstalat. E deschis oficial sezonul telefoanelor Allview cu acest OS la bord, deci numai veşti bune în perioada următoare.

Allview V3 Viper este în sfârşit primul telefon Allview cu Android 8.0 Oreo preinstalat. E deschis oficial sezonul telefoanelor Allview cu acest OS la bord, deci numai veşti bune în perioada următoare.

Acest Viper rulează un Android uşor modificat, dar nu extrem de mult. Interfaţa e abstractă şi minimalistă, iar multitasking-ul e pe bază de carusel şi split screen. Avem şi notification dots, snooze pentru notificări, Play Protect şi restul noutăţilor. Dacă ţinem apăsat pe homescreen, deschidem zona de wallpaper, avem şi opţiunea Arrange, cea de căutare şi setările speciale pentru desktop.

Interfata grafica Allview V3 Viper

Putem umbla şi la layout şi la gesturi de control. Widget-urile sunt unele stock şi mai avem şi efecte, adică tranziţii de ales. AVI ajunge la cea mai nouă versiune (la momentul recenziei cel puţin), adică varianta 3.0, care aduce o interfaţă nouă, suport pentru lista de cumpărături şi comenzi legate de sărbători din calendarul creştin. AVI porneşte dacă apeşi de două ori rapid pe butonul Power.

Demo AVI 3.0:

Îi putem spune lui AVI să deschidă o melodie pe YouTube, îi putem dicta un mesaj pentru WhatsApp şi altele de gen. Apropo de Whatsapp, putem folosi 2 conturi ale acestui serviciu pe telefon. Porţiunea dropdown, accesata cu swipe în jos din zona superioară a ecranului include notificări şi Quick Settings, cu toggle-uri mici şi subţiri, dar şi utile. Amintesc de Extreme Mode sau Eye Shield de exemplu.

Setările includ o zonă specială care indică ce e nou şi special la acest telefon. Spre exemplu LED Selfie e printre ele, Beauty Video de asemenea, Picture în Picture şi altele de gen. Apoi putem umbla la bara navigaţională, avem şi Do Not Disturb, iar scannerul de amprente intra şi el în peisaj. Are un setup în 10 paşi, deblochează telefonul rapid, la cea mai mică atingere intenţionată.

Allview mai pune la bătaie şi gesturi inteligente, posibilitatea de a desena simboluri petru a activa aplicaţii, există şi funcţia Suspend Button (widget plutitor cu shortcut-uri) şi mod de utilizare cu mănuşi. Pe lista de aplicaţii preinstalate găsim 39 de apps, destul de multe aş zice. Avem Dată Clone, Notes, System Manager, Weather şi Snapseed, pentru a le aminti doar pe cele mai cunoscute.

Următorul pas? Android P peste jumătate de an.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×