Nokia 5: OS, UI, aplicaţii metamorfozate rapid din Nougat în Oreo

1.139 ori
<b>Nokia 5: OS, UI, aplicaţii metamorfozate rapid din Nougat în Oreo</b>Aici aproape că putem da copy/paste la tot ce am găsit despre Nokia 6, dar nu o vom face totuşi. Reţeta e aceeaşi: telefonul a debutat cu Android Nougat anul trecut şi iată-l acum actualizat la Oreo rapid. Cert e că a primit biscuitele mai rapid decât..

Aici aproape că putem da copy/paste la tot ce am găsit despre Nokia 6, dar nu o vom face totuşi. Reţeta e aceeaşi: telefonul a debutat cu Android Nougat anul trecut şi iată-l acum actualizat la Oreo rapid. Cert e că a primit biscuitele mai rapid decât Galaxy S8...

Interfata grafica Nokia 5

Interfaţa lui Nokia 5 e una stock, fără mari briz-briz-uri şi artificii, asta e sigur. Multitasking-ul se face pe bază de carusel şi split screen, deşi la aşa o diagonală mică parcă nu simţi nevoia de split screen chiar neapărat. Porţiunea dropdown, accesată cu swipe în jos include notificări şi Quick Settings. Cel mai din stânga homescreen e rezervat feed-ului Google, cu ştiri, informaţii despre vreme şi alte date utile.

Setările sunt şi ele stock, cu opţiuni de conectivitate, RAM, stocare, audio, display şi securitate. La securitate interacţionam cu scannerul de amprente, care are un setup luuuuung cât o zi de post şi nici deblocarea pe bază de amprentă nu se face prea rapid. Pe lista de aplicaţii preinstalate se află 27 de nume, strict minimul necesar, precum suita Google Play, Drive, Duo, Gmail, Calendar, Play Store şi restul.

Curat, uscat, aerisit.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×