Allview actualizează asistentul AVI, care oferă acum reţete culinare şi programe TV

878 ori
<b>Allview actualizează asistentul AVI, care oferă acum reţete culinare şi programe TV</b>AVI, celebrul asistent virtual al celor de la Allview e gata să primească încă o actualizare, care îl face şi mai deştept. După ce a integrat calendarul de sărbători religioase, Wikipedia şi vremea, acum poate oferi cinefililor o listă competentă cu ce..

AVI, celebrul asistent virtual al celor de la Allview e gata să primească încă o actualizare, care îl face şi mai deştept. După ce a integrat calendarul de sărbători religioase, Wikipedia şi vremea, acum poate oferi cinefililor o listă competentă cu ce e la TV.

Începând de azi asistentul virtual realizat de compania braşoveană poate fi descărcat din Play Store într-o nouă versiune. Ca noutate este acum compatibil şi cu telefoanele din gamele Allview X3 Soul şi P8 Energy. Asta după ce sosise pe cele X4 Soul şi modele Viper şi Vision. Noutăţile implementate aici ţin de afişarea unui program TV, care vă informează ce rulează pe posturile voastre preferate.

Poţi întreba asistentul "Ce este la televizor?" şi apoi să precizezi canalul şi vei avea lista completă de programe preluată de pe Cinemagia. În plus, AVI oferă şi pasionaţilor de gătit acces la reţete de pe YouTube. Acum se poate personaliza cu o temă nouă şi poate fi accesată această soluţie de pe mai bine de 20 de terminale Allview. O funcţie foarte importantă este uşurarea contactării serviciilor de urgenţă 112, printr-o simplă comandă vocală ("Sună la urgenţe/ Sună la 112".).

AVI debuta anul trecut, sub forma unui asistent vocal axat pe remindere și comandă vocală de apelare, dar acum îşi continuă evoluţia. La început de an primea o nouă interfaţă şi extra comenzi, iar pe viitor va merge în direcţia smart home şi smart shopping.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×