Viitorul flagship Sony cu ecran edge-to-edge are specificațiile scăpate pe web; Vine cu ecran 4K HDR de 5.7 inch

3.527 ori
<b>Viitorul flagship Sony cu ecran edge-to-edge are specificațiile scăpate pe web; Vine cu ecran 4K HDR de 5.7 inch</b>Sony ar avea planuri mari pentru anul viitor, intenţionând să taie muchiile de la ecranul flagship-ului său viitor. Au început să apară şi scăpările, iar azi vedem specificaţiile acestui viitor flagship.

Sony ar avea planuri mari pentru anul viitor, intenţionând să taie muchiile de la ecranul flagship-ului său viitor. Au început să apară şi scăpările, iar azi vedem specificaţiile acestui viitor flagship.

Noul venit va face trecerea la un ecran edge-to-edge, sau mai bine zis un panou cu muchii foarte înguste. Mulţumită scăpărilor de specs ştim că va avea un ecran 4K HDR de 5.7 inch cu protecţie Gorilla Glass 5 şi o baterie de 3420 mAh. E cunoscut sub numele de cod H8541 şi are la interior un procesor Qualcomm Snapdragon 835, care va fi last gen în primăvara viitoare.

Sony H8541

Alegerea acestui CPU poate însemna că va debuta la CES 2018, sau poate va sosi imediat după prezentarea de la MWC 2018, în vreme ce firme ca Samsung, LG sau Xiaomi vor monopoliza stocul de chipset-uri Snapdragon 845. Pe de altă parte Sony a început să aibă iar o relaţie strânsă cu Qualcomm, zvonurile afirmând că modelul Xperia XA2 va trece la Snapdragon în loc de MediaTek Helio.

H8541 se mai prezintă cu 4 GB RAM, 64 GB stocare UFS, Bluetooth 5.0, GPS, GLonass, NFC, port USB Type-C şi cu corp ce rezista la apă şi praf în regim IP68. Rulează Android 8.0 Oreo şi măsoară 7.4 mm în grosime. Nu avem detalii despre camere, dar e probabil să facă trecerea la camera duala, încă o abordare de care Sony s-a ferit până acum. Sunt foarte curios legat de designul Sony, care are o oarecare greutate în a se lepăda de tradiţii şi formaturi tradiţionale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×