Allview X4 Soul Vision: Design elegant şi solid, ca un Hummer de culoare potrivită

941 ori
<b>Allview X4 Soul Vision: Design elegant şi solid, ca un Hummer de culoare potrivită</b>Dacă unele telefoane cântăresc 180 de grame, dar se simt că de 200 de grame, Allview X4 Soul Vision cântăreşte 200 de grame, dar se simte mult mai light în mână. Are o construcţie excelenta pe bază de metal, abordare unibody şi nuanţa de albastru folosită

Dacă unele telefoane cântăresc 180 de grame, dar se simt că de 200 de grame, Allview X4 Soul Vision cântăreşte 200 de grame, dar se simte mult mai light în mână. Are o construcţie excelentă pe bază de metal, abordare unibody şi nuanţa de albastru folosită i se potriveşte de minune.

E un albastru metalizat plăcut privirii pe care l-ai asocia cu o maşină rapidă. Este şi foarte comod de folosit, astfel că şi atunci când îl ţineţi cu o singură mână ajungeţi la toate zonele ecranului. Butoanele răspund cum trebuie la apăsare, iar aderenţa este bună. Avem o sticlă uşor curbată pe margini în faţă şi spatele are şi el laturile uşor curbate.

Allview X4 Soul Vision măsoară 10.28 mm în grosime şi cântăreşte 202.5 grame, dar repet, chiar nu se simt aceste dimensiuni când îl manevraţi. Este un smartphone cu diagonală de 5.5 inch şi cu o zonă a camerei foarte arătoasă, folosită pentru a scoate în evidenţă capacităţile de proiecţie ale handset-ului. Per total imaginea pe care o proiectează 4 Soul Vision aduce cu un soi de Dwayne the Rock Johnson îmbrăcat la costum: o elegantă musculară, masculină.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×