Allview X4 Soul Infinity N: Design arătos, cu aspiraţii de HTC U şi un nou suflu

1.257 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity N: Design arătos, cu aspiraţii de HTC U şi un nou suflu</b>Privit din faţă, dar şi din spate, mai ales pe fugă Allview X4 Soul Infinity poate fi confundat cu noul HTC U11 Plus. De ce? Pentru că are o zonă frontală edge to edge 18:9 similară şi pentru că are un spate ce prinde lumina cam ca modelele U11.

Privit din faţă, dar şi din spate, mai ales pe fugă Allview X4 Soul Infinity poate fi confundat cu noul HTC U11 Plus. De ce? Pentru că are o zonă frontală edge-to-edge 18:9 similară şi pentru că are un spate ce prinde lumina cam ca modelele U11.

Diferenţa e că acest terminal are în spate un material plastic special pe baza tehnologie IML Art. E drept că este arătos şi elegant, dar şi foarte glossy şi atrage grăsime şi are potențial spre zgâriere. Handsetul are o ramă metalică solidă şi el însuşi este solid şi bine construit, fără defecte. Are sticlă 2.5D în zona frontală, muchii înguste pentru ecran, iar designul merge pe linia clasică unibody.

Aderenţa este bună, iar butoanele au un feedback solid, fără un "joc" prea mare sau rigiditate. Au dispărut butoanele capacitive şi cel Home (sunt virtuale acum), iar scannerul de amprente este mutat în spate. Eleganța este peste condiţia unui midranger clasic, iar faptul că acest material plastic imită sticla aşa bine este un plus, zic eu. Încântă privirea, chiar dacă este sensibil la zgârieturi şi poate o husă transparentă este o idee bună.

De calitatea construcţiei nu cred că se îndoieşte nimeni.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×