Razer Phone 2 apare într-o presupusă listare AnTuTu; Se păstrează aspectul 16:9 pentru ecran

1.491 ori
<b>Razer Phone 2 apare într-o presupusă listare AnTuTu; Se păstrează aspectul 16:9 pentru ecran</b>Potrivit unor declarații din partea celor de la Razer, lansarea telefonului de gaming Phone 2 va avea loc spre finalul acestui an - produs care aparent va aduce noua generație de procesor Qualcomm. Oficialul care a declarat acestea nu explica

UPDATE 12:48: Noul smartphone Razer își face apariția și în cadrul benchmark-ului GeekBench acolo unde este listat cu același procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, cu 8 GB RAM și cu Android 8.1 la bord. Obține 2026 puncte la testul single-core, respectiv 8234 la testul multi-core.

Razer Phone 2

ARTICOL INIȚIAL:

Chiar la începutul lunii august nimeni altul decât vicepreședintele Razer Global, Chen Xiaoping a dezvăluit faptul că un nou smartphone semnat Razer urmează a debuta pe piața din China până la final de an. Se dorește introducerea inițială doar pe această piață, urmând ca mai apoi să vedem telefonul și în alte regiuni precum SUA și poate Europa. Chen mai declara la acea vreme și că telefonul va avea un procesor Qualcomm de nouă generație și deși speram la un SD855, se pare că nu este cazul. 

Razer Phone 2

Astăzi privim asupra unei presupuse listări AnTuTu în care ni se prezintă câteva dintre dotările lui Razer Phone 2. Sunt menționate aici dotări precum procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845, soluția grafică Adreno 630, 8 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare lfash la bord. Totodată este indicată și rezoluția de 2560 x 1440 pixeli a ecranului ceea ce înseamnă că raportul 16:9 se păstrează.

Cel mai probabil alegerea de a păstra aspectul clasic 16:9 are de-a face cu oferirea în continuare a unei rate de refresh de 120 Hz precum pe modelul inițial. Nu este clar ce tehnologie va adopta acest nou ecran, motiv pentru care așteptăm mai multe leak-uri în perioada următoare. Referitor la scor, telefonul testat aici în AnTuTu obține 283.397 puncte.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×