ASUS ZenFone 3 Deluxe: Conectivitate cu rezultat record la descărcările prin WiFi

1.698 ori
<b>ASUS ZenFone 3 Deluxe: Conectivitate cu rezultat record la descărcările prin WiFi</b>ASUS are premiera când vine vorba de un telefon cu corp metalic unibody şi cu antene invizibile, dar oare şi sacrifica vreun pic de conectivitate? Răspunsul e "nu", din fericire. Primim şi microfon dual cu anulare a zgomotului de fond, radio FM, VoLTE..

ASUS are premiera când vine vorba de un telefon cu corp metalic unibody şi cu antene invizibile, dar oare şi sacrifică vreun pic de conectivitate? Răspunsul e "nu", din fericire. Primim şi microfon dual cu anulare a zgomotului de fond, radio FM, VoLTE şi WiFi a/b/g/n/ac.

Există şi suport 2x2 MIMO, Bluetooth 4.2, WiFi Direct, GPS, Glonass şi acesta este un smartphone dual SIM, cu un prim slot micro SIM şi un al doilea nano SIM, dar care poate fi folosit şi că slot microSD. Când vine vorba de conexiunea celulară, 4G LTE e nelipsit, de categorie 12/13, cu viteza de download pe hârtie de până la 600 Mbps.

Speedtest ASUS ZenFone 3 Deluxe

Evident găsim şi un port USB Type-C în zona inferioară, plus NFC. Apelurile au volum ridicat, sunet clar şi anularea zgomotului e perfectă. Ca de obicei ASUS a oferit şi o mulţime de funcţii asociate dialer-ului pe ZenFone 3 Deluxe, precum Speed Dial, înregistrare de apel şi foarte multe altele. Cât despre download şi upload, numai de bine în SpeedTest.

Am înregistrat 87 Mbps viteza de descărcare 4G şi 47 Mbps la upload, rezultate bune, iar la WiFi am fost chiar uimiţi, cu 442 Mbps descărcare şi 25 Mbps upload, un record pentru telefoanele testate de noi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×