ASUS ZenFone 3 Max: OS, UI, aplicaţii pe bază de Zen UI 3.0, dar mai light decât pe ZenFone 3

970 ori
<b>ASUS ZenFone 3 Max: OS, UI, aplicaţii pe bază de Zen UI 3.0, dar mai light decât pe ZenFone 3</b>ASUS ZenFone 3 Max respectă şi nu prea conceptele din spatele lui Zen UI 3.0, pe care l-am regăsit pe modelele ZenFone 3 în ultimele luni. Dacă la suprafaţa pare totul cam la fel, sunt şi câteva zone în care aduce mai degrabă cu Zen UI 2.0.

ASUS ZenFone 3 Max respectă şi nu prea conceptele din spatele lui Zen UI 3.0, pe care l-am regăsit pe modelele ZenFone 3 în ultimele luni. Dacă la suprafaţa pare totul cam la fel, sunt şi câteva zone în care aduce mai degrabă cu Zen UI 2.0. Spre exemplu interfaţa camerei e cea de la ZenFone 2 nu ZenFone 3.

În rest totul e aşa cum ştim, adică multitasking-ul e pe bază de carusel şi aduce şi funcţie de Screen Pinning. Secţiunea dropdown include notificări şi acele Quick Settings în formă de bule colorate şi aici sunt curios în ce măsură se vor schimba lucrurile odată cu Zen UI 4.0 şi dacă vom trece la o abordare mai matură. Ca de obicei ASUS a inclus foarte multe modalităţi de a îţi personaliza telefonul la nivel de experienţă de utilizare şi estetică.

Interfata grafica ASUS ZenFone 3 Max

Astfel putem umbla la iconuri, icon pack-uri, la temă, tranziţii, aliniament de itemuri pe ecran, mărime de iconuri, efecte de scroll, font, grila, badge şi orice va mai puteţi imagina. Zona Settings e şi ea destul de amplă şi include funcţii ca Do Not Disturb, ZenMotion cu gesturi de control ca dublu tap pentru activare ecran, desenare de simboluri pentru a activa aplicaţii şi funcţii şi altele de gen.

Avem şi utilizare cu o singură mână, Easy Mode, Kids Mode, Screenshot şi gamerii se vor bucura să afle că există şi Game Toolbar. Cu el putem face captură în jocuri şi să ne înregistrăm jucându-ne, dar şi să facem streaming către Twitch sau YouTube. Scannerul de amprente tot de aici se reglează. El permite nu doar autentificarea, ci şi să răspundem la apeluri sau să pornim camera.

Setup-ul acestui scanner se face în 30 de paşi, dar deblocarea e puţin cam lentă, undeva la 1.5 secunde, poate 2 chiar până răspunde scannerul la degetul nostru, ceea e destul de mult. Când vine vorba de aplicaţii preinstalate, am numărat 47 de nume aici, în frunte cu Kindle, Do It Later, Facebook, Instagram, Mobile Manager, Mini Movie sau Photo Collage.

Avem şi Puffin, Quick Memo, TripAdvisor, dar şi ASUS WebStorage.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×