ASUS ZenFone 4 (ZE554KL): Design mai rafinat decât ZenFone 3, trece la nivelul următor

1.316 ori
<b>ASUS ZenFone 4 (ZE554KL): Design mai rafinat decât ZenFone 3, trece la nivelul următor</b>ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) adopta clasica abordare de "sandwich de sticlă", cu două panouri 2.5D Gorilla Glass între care se afla o ramă metalică. În spate se afla cercul concentric hipnotic marca ASUS, găsit şi pe laptopurile, tabletele lor şi telefoanele

ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) adoptă clasica abordare de "sandwich de sticlă", cu două panouri 2.5D Gorilla Glass între care se află o ramă metalică. În spate se află cercul concentric hipnotic marca ASUS, găsit şi pe laptopurile, tabletele lor şi telefoanele mai vechi.

Acest telefon cu ecran de 5.5 inch are o aderență destul de bună şi nu este alunecos, în ciuda materialelor utilizate. Butoanele sunt comod de apăsat, iar utilizarea cu o singură mână se face destul de OK, deşi terminalul este destul de lat. Muchiile ecranului măsoară 2.1 mm în grosime, deci nu sunt chiar cele mai subţiri din lume, dar nici "obeze". Rama metalică este prelucrată prin tăiere cu diamantul, etalând un luciu plăcut privirii.

Disponibil pe negru, alb sau "verde mentă", telefonul măsoară 7.5 mm în grosime deci pierde 0.2 mm din talia lui ZenFone 3, dar ajunge la 165 grame la cântar. Este deci cu 10 grame mai mult decât predecesorul. Are un design mai rafinat decât ZenFone 3, amintindu-mi de saltul de la Galaxy S6 la S7, care în mare arată la fel, dar micile rafinamente fac diferenţa. Construcţia şi materialele sunt premium cu siguranţă şi confortul e garantat.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×