ASUS ZenFone Zoom S: Design metalic incredibil de subţire pentru ce hardware primim

1.390 ori
<b>ASUS ZenFone Zoom S: Design metalic incredibil de subţire pentru ce hardware primim</b>Telefoanele ASUS ZenFone au trecut la nivelul următor de calitate a designului odată cu modelele ZenFone 3, care îmbinau sticlă şi metalul în mod excelent. Între timp au debutat şi terminalele ZenFone 4 care extind această idee, dar înainte de ele..

Telefoanele ASUS ZenFone au trecut la nivelul următor de calitate a designului odată cu modelele ZenFone 3, care îmbinau sticlă şi metalul în mod excelent. Între timp au debutat şi terminalele ZenFone 4 care extind această idee, dar înainte de ele sosise ZenFone Zoom S la MWC 2017, pentru a ne oferi un preview al viitorului bazat pe metal.

Acest terminal şochează prin talia de doar 7.99 mm, asta având în vedere că are o baterie de 5.000 mAh la interior. Adoptă un corp metalic unibody, cu o textură foarte plăcută în spate, parcă "satinată". Este un terminal cu ecran de 5.5 inch şi cântăreşte 170 de grame, cu 15 grame mai puţin decât primul ZenFone Zoom, dar cu 15 mai mult decât ZenFone 3. Ca format general si ca look aduce multişor cu un iPhone din ultimul an.

Am remarcat şi că panoul frontal nu prea atrage amprentele, mulţumită unui strat oleofobic special aplicat. Utilizarea cu o singură mână se face fără probleme, iar butoanele sunt comode. Disponibil pe negru, argintiu, auriu sau albastru, acest smartphone vine la pachet cu o husă transparentă pe unele pieţe. Este uşor curbat în zona frontală şi singurul neajuns e acel design al antenei superioare care "străpunge” camera duală.

Cârcotaşii vor remarca şi că sunt folosite două panouri din plastic sus şi jos în zona antenelor. Construcţia este una premium, terminalul e solid şi realizarea la nivel de compactare a corpului versus hardware de la interior rămâne bătută în cuie.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×