Telefonul cu 4 camere reapare! Gionee S10 debutează pe 26 mai şi apare într-o galerie generoasă

2.086 ori
<b>Telefonul cu 4 camere reapare! Gionee S10 debutează pe 26 mai şi apare într-o galerie generoasă</b>Ne intriga Gionee S10 încă de când era certificat de TENAA cu câteva zile în urmă. La urma urmei, nu vezi în fiecare zi un telefon cu 4!! camere şi procesor Snapdragon 835. Ne încântă cu atât mai mult perspectiva sa, cu cât ar putea fi un viitor super..

Ne intriga Gionee S10 încă de când era certificat de TENAA cu câteva zile în urmă. La urma urmei, nu vezi în fiecare zi un telefon cu 4!! camere şi procesor Snapdragon 835. Ne încântă cu atât mai mult perspectiva sa, cu cât ar putea fi un viitor super flagship integrat local de Allview. Azi avem şi data de lansare şi noi imagini.

Ei bine, direct din China aflăm că Gionee S10 debutează pe 26 mai în cadrul unui eveniment organizat la Shanghai Oriental Sports Center. Imaginea telefonului este o celebritate locală şi se păstrează ideea celor 4 camere (două în faţă şi două în spate). Din ce văd telefonul aduce cu iPhone 7 şi Huawei P10, cu un corp metalic şi decupaje ale antenelor împinse spre margini.

Terminalul are margini rotunjite, camera principală ieşită în relief şi un panou frontal 2.5D. Vine cu un buton Home în care integrează scannerul de amprente şi are un ecran Full HD de 5.5 inch. În spate se afla o camera de 8 MP şi una de 16 MP, lucrând în tandem, iar selfie-urile cu Bokeh le vom face cu senzori de 8 + 2 MP. Acest flagship vine cu procesor Snapdragon 835, 6 GB RAM, 64 GB stocare şi Android 7.1.1

Rămâne doar să aflăm capacitatea bateriei, preţul şi funcţiile speciale foto. Nu m-ar mira să vedem un preţ pe la 500-600 de dolari. Orice sub valoarea de 500 e aur curat. Între timp îl aşteptăm şi pe Gionee S10 Plus, care a scăpat la rândul său pe web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×