Noul OS mobil Google, Fuchsia primeşte un hands-on pe un smartphone; Iată clipul (Video)

3.011 ori
<b>Noul OS mobil Google, Fuchsia primeşte un hands-on pe un smartphone; Iată clipul (Video)</b>Cu câteva zile în urmă vă prezentam o scăpare interesantă, a unor capturi de ecran din Fuchsia OS. Acum platforma apare într-un clip hands on pe care îl puteţi admira mai jos. Noul OS Google rulează pe un smartphone şi este atipic faţă de ce vedem pe..

Cu câteva zile în urmă vă prezentam o scăpare interesantă, a unor capturi de ecran din Fuchsia OS. Acum platforma apare într-un clip hands on pe care îl puteţi admira mai jos. Noul OS Google rulează pe un smartphone şi este atipic faţă de ce vedem pe piaţă.

Informaţii despre platformă aflam încă din vara trecută, când se zvonea că ar fi un soi de Tizen OS pentru hardware mai slab. Apoi au apărut capturile de ecran, culminând cu un video ce oferă un preview asupra lui Fuchsia şi a UI-ului sau numit Armadillo. Azi avem încă un clip de acest tip, de această dată cu noul sistem de operare rulând pe un smartphone.

Noul OS mobil Google, Fuchsia primeşte un hands-on pe un smartphone; Iată clipul (Video)

Homescreen-ul este o listă derulabilă verticală de aplicaţii, iar zona de bază este un soi de Card de profil. Acesta include o poză de profil şi toggle-uri legate de conectivitate, ora, baterie şi altele de gen. Tastatura are un fundal negru şi aduce puţin cu Google Gboard. Toate aplicaţiile sunt doar sub formă de placeholder, după cum vedem în clip.

Multitasking-ul split screen e dus la un nou nivel aici, pentru că putem folosi 3 aplicaţii sau chiar 4 în acelaşi timp, împărţind ecranul în 3 sau 4 segmente. Fuchsia este interesant în ideea că face trecerea de la un kernel pe Linux la unul pe Magenta, propriul limbaj de programare Google. Aşteptăm detalii la I/O 2017.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×