Creşte numărul de unităţi iPhone 8 cu ecran sărit; Problemele continuă

Autor:  | Publicat în:  Apple 4.952 ori
<b>Creşte numărul de unităţi iPhone 8 cu ecran sărit; Problemele continuă</b>Sunteţi gata de un nou scandal "gate"? În vremurile "bune" aveam Bendgate şi Antennagate, iar acum ne pregătim de un "Splitgate"/"Displaygate". La finalul lunii septembrie am semnalat câteva cazuri în care ecranul lui iPhone 8 Plus s-a desprins de carcasă

Sunteţi gata de un nou scandal "gate"? În vremurile "bune" aveam Bendgate şi Antennagate, iar acum ne pregătim de un "Splitgate"/"Displaygate". La finalul lunii septembrie am semnalat câteva cazuri în care ecranul lui iPhone 8 Plus s-a desprins de carcasă în timpul încărcării. Problema s-a extins şi tot mai mulţi utilizatori o semnalează acum.

Cel puţin 7 cazuri au fost semnalate între timp, atât pentru unităţi iPhone 8, cât şi iPhone 8 Plus. Angajaţii din service-urile care s-au confruntat cu aceste probleme au descoperit mereu aceeaşi problemă: bateria se umflă până la punctul în care displayul era scos de pe rama telefonului. Apple a luat poziţie, afirmând că investighează aceste cazuri.

Nu este limitată problema doar la China, fiind cazuri şi în Japonia, Taiwan, Canada, Grecia şi Hong Kong. În unele cazuri telefoanele erau puse la încărcat sau au suferit o mică scăpare pe jos înainte de "expansiune". Cel puţin un telefon a avut o daună de gen chiar înainte să fie scos din cutie pentru prima oară. Evident 7 telefoane din zeci de milioane e un număr neglijabil, dar pe măsură ce se tot livrează terminalele e posibil ca problema să fie mai răspândită.

Surse afirmă că Samsung SDI şi LG Chem produc bateriile pentru noile modele iPhone. Pe de altă parte au fost descoperite şi unităţi cu baterii produse de către Simplo Technologies din Taiwan. Nu ştim încă şi ce fel de baterii au modelele cu probleme. Nici nu vreau să mă gândesc ce ar fi dacă şi iPhone X e afectat de vreun Scandal Gate.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×