Acer Switch 3: Conectivitate adecvată segmentului de produs

549 ori
<b>Acer Switch 3: Conectivitate adecvată segmentului de produs</b>Acer Switch 3 dispune de toate opţiunile moderne şi standard de conectivitate, în frunte cu USB Type-C, dar aduce şi un port Full USB 3.0. La acesta din urmă putem conecta un mouse, o tastatură sau un drive USB, dacă dorim.

Acer Switch 3 dispune de toate opţiunile moderne şi standard de conectivitate, în frunte cu USB Type-C, dar aduce şi un port Full USB 3.0. La acesta din urmă putem conecta un mouse, o tastatură sau un drive USB, dacă dorim.

Toţi conectorii se afla pe partea stângă a terminalului, inclusiv jackul audio, portul USB Type-C şi cel USB 3.0. Tot acolo găsim slot-ul microSD şi un port proprietar pentru încărcare. Cât despre conexiunea fără fir, avem parte de WiFi ac aici şi Bluetooth 4.0. În zona inferioară a tabletei se afla pinii conectori care permit ataşarea tastaturii, cu magnet puternic la pachet.

E păcat că nu avem parte şi de conectivitate 4G LTE aici, care ne-ar fi făcut munca din mers şi mai uşoară. Am remarcat că această tabletă e capabilă de transferuri rapide via porturi USB, dar şi via WiFi, deci stăm bine la acest capitol. Practic o discografie se copiază in câteva secunde

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×