Acer Switch 3: Conectivitate adecvată segmentului de produs

Autor:  | Publicat în:  Acer 504 ori
<b>Acer Switch 3: Conectivitate adecvată segmentului de produs</b>Acer Switch 3 dispune de toate opţiunile moderne şi standard de conectivitate, în frunte cu USB Type-C, dar aduce şi un port Full USB 3.0. La acesta din urmă putem conecta un mouse, o tastatură sau un drive USB, dacă dorim.

Acer Switch 3 dispune de toate opţiunile moderne şi standard de conectivitate, în frunte cu USB Type-C, dar aduce şi un port Full USB 3.0. La acesta din urmă putem conecta un mouse, o tastatură sau un drive USB, dacă dorim.

Toţi conectorii se afla pe partea stângă a terminalului, inclusiv jackul audio, portul USB Type-C şi cel USB 3.0. Tot acolo găsim slot-ul microSD şi un port proprietar pentru încărcare. Cât despre conexiunea fără fir, avem parte de WiFi ac aici şi Bluetooth 4.0. În zona inferioară a tabletei se afla pinii conectori care permit ataşarea tastaturii, cu magnet puternic la pachet.

E păcat că nu avem parte şi de conectivitate 4G LTE aici, care ne-ar fi făcut munca din mers şi mai uşoară. Am remarcat că această tabletă e capabilă de transferuri rapide via porturi USB, dar şi via WiFi, deci stăm bine la acest capitol. Practic o discografie se copiază in câteva secunde

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×