Ce este un Fashion Bag de la ASUS ROG Phone II? Înlocuitorul de troller conţine 5 accesorii ale telefonului (Video)

1.000 ori
<b>Ce este un Fashion Bag de la ASUS ROG Phone II? Înlocuitorul de troller conţine 5 accesorii ale telefonului (Video)</b>Unul dintre momentele interesante de la prezentarea lui ASUS ROG Phone II a fost cel în care Brian Tang, Senior Product Director ROG Phone a adus pe scenă un fel de mega borsetă. Este o geantă, un "swag bag" cum primeşti

Unul dintre momentele interesante de la prezentarea lui ASUS ROG Phone II a fost cel în care Brian Tang, Senior Product Director ROG Phone a adus pe scenă un fel de mega borsetă. Este o geantă, un "swag bag" cum primeşti uneori dacă participi la premiere de filme, lansări de telefoane, de parfumuri, maşini şi cam orice. În acest caz se numeşte Fashion Bag şi vrea să înlocuiască acel troller ASUS care conţinea accesoriile de la primul ROG Phone. Ce include aflaţi mai jos.

În primul rând trebuie spus că nu scăpaţi de troller, pentru că el există în continuare şi pentru generaţia a doua de ROG Phone. Ca mărime, avem o geantă similară cu cea a unui aparat foto sau a unei camere video, în care ţineţi camera, încărcătorul şi un obiectiv să zicem. Are multe fermoare, un brand mare şi vizibil ROG şi în buzunarul frontal, cel cu roşu se află telefonul ROG Phone II.

Lateral se află accesoriul Aero Active Cooler, care este mai silenţios şi mai eficient la răcirea telefonului. Este un ventilator ataşabil folosind acel conector din zona laterală a handsetului şi aduce la pachet un jack audio şi port USB Type-C în plus. Trecem şi la buzunarul principal, în care se află un TwinView Dock, care oferă şansa de a andoca telefonul ROG Phone II pe un dispozitiv care are şi un ecran secundar de 6.59 inch HDR Full HD+ AMOLED de 120 Hz şi o baterie extra de 5000 mAh.

Poate cel mai atractiv accesoriu este Kunai, un set de Joy Con-uri similare cu cele Nintendo, doar că le puteţi alipi la un holder special, care le transformă într-un soi de controller clasic precum cele de consolă. Sau le puteţi folosi separat, conectate via wireless la telefon, eventual ataşate lateral la telefon folosind o husă specială bumper. Şi aceasta din urmă husă se află tot în Fashion Bag.

Ultimul accesoriu de pe listă este ROG Lighting Armor Case, o husă care foloseşte al doilea bliţ LED al telefonului pentru a transmite lumina printr-o serie de canale speciale şi a ilumina un model agresiv şi cool în partea din spate. Practic ai înăuntru 5 din cele 8 accesorii ale lui ROG Phone II. Pentru cele 8 ai nevoie de troller, totuşi. Imaginaţi-vă totuşi momentul în care intraţi în cameră cu această geantă şi scoateţi o adevărată petrecere de acolo.

Mă întreb ce urmează la anul. Poate o borsetă...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×